Share | 
 

 Kopt negyed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Don't Hide Your Real Face

avatar
Admin
i'm the leader
☮ Főkarakter : Caryeth, Eldorien, Ellael
☮ Hozzászólások száma : 336TémanyitásTárgy: Re: Kopt negyed   Vas. 13 Szept. 2015 - 9:19Szabad játéktér!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fateofascariel.hungarianforum.com

Don't Hide Your Real Face

avatar
Sárkány
our wisdom runs like a river
☮ Főkarakter : ∞ Caryeth
☮ Kor : 806
☮ Hozzászólások száma : 231
☮ Tartózkodási hely : ∞ Peking főképpTémanyitásTárgy: Re: Kopt negyed   Pént. 31 Júl. 2015 - 13:58


Shah & Caryeth
A jó vezető ismeri és elfogadja más országok szokásait és ha úgy tartja kedve be is tartja őket.

Tudom, hogy mennyire szótlan ezért nem is várom el tőle, hogy hosszadalmas beszélgetésbe bonyolódjunk, pedig sokszor gondolkodtam már rajta... Vajon van olyan személy, aki előtt még ő is nyíltabban viselkedik? Tisztában vagyok valamelyest a múltjával, ha akarnék többet is megtudhatnék róla, de nincs okom rá, hogy jobban belemenjek. Mégis csak ez a dolgom, a mi kasztunk tagjainak illik jól informáltnak lenni, de csak akkor, ha ez tényleg indokolt. Vajon az a nő a múltból képes volt hosszú beszélgetéseket folytatni vele? Minden bizonnyal még az ő konok csendességét is képes megtörni valaki, lehet hogy kutatnia kell még, hogy olyan személyt találjon, vagy az a személy találjon rá, de abban biztos vagyok, hogy rendkívül szórakoztató lenne látni Shah olyan oldalát, amikor megállás nélkül csak dől belőle a szó, amikor mindenre van valami mondanivalója. Vajon eljön valamikor is ez az idő, akár a távoli jövőben, hogy én ezt megtapasztalhatom, vagy legalább mástól hallhatom, hogy ilyesmire is képes, vagy talán van olyasmi, ami még az ő nyelvét is képes megoldani, teszem azt az ital? Az sokakra ilyen hatással van még a magunk fajták közül is, bár persze akadnak olyanok, akik a gyors regenerálódásnak hála teljesen mentesülnek a bódító hatások alól, és ha jól sejtem, akkor egy éjtünde is gond nélkül kivonja a saját szervezetéből az efféle méreganyagokat.
- Hm... nem érzed úgy, hogy mostanában egyre többen vannak? Mintha valami készülne, bár talán csak a paranoia szól belőlem, de pár napja a cégemhez is beállított egy Interpol ügynök, egy ember. Fentről küldték, egy másik cég sározott be minket, hogy átnézzék a papírokat, átkutassák a vállalatot. Már csak ki kell derítenem, hogy ki áll az egésznek a hátterében. - ha komoly téma, hát én is komoly témát dobok be. Nem azt mondom, hogy mindig gyanakszom, lehet egy szimpla emberi konkurens vállalat is, de egyelőre még nem tudom. Állítottam már rá megbízható embereket és ki fogjuk deríteni, hogy ki intézte el ezt az egész kis nyomozgatást. Na nem mintha érne valamit, de ettől még nem hagyom annyiban, hogy valaki áskálódni próbál ellenem.
Arra én is odafigyelek, hogy ne lépjek ki előtte, egyébként is magasabb nálam, inkább időnként jelzem, hogy merre megyünk tovább, hogy ha akarja akkor még egy kicsit előttem is haladhasson. Én sem akarok bajt, főleg egy ilyen környéken, itt azért még konokabb módon ragaszkodnak a hagyományokhoz, mint máshol.
- Arra, ők lesznek azok, és... talán nem lesz szívélyes az üdvözlés, számíts rá. - bár gondolom, hogy ezzel ő is tisztában van. A férfiak egyébként sem kedvelik a mi nyugati kultúránkat, azt pedig főleg nem, amikor egy nő dirigál, ezért szólok még akkor mielőtt közelebb érnénk és hallanák is a szavaimat. Csak óvatosan és körültekintően. Én figyelmen kívül is hagyom, ahogyan közre fognak és innentől már mutatják az irányt. Shah még így is kimagaslik közülük, én elvesznék ugyan a tömegben, de épp ezért hoztam őt is magammal. Pár perc járás csak, mire elérjük a célt, a kis kupolás épületet, hová betessékelnek minket. A zsoldos alakok eltűnnek, mi pedig immár csupán két személlyel találjuk magunkat szemben. Egy idősebb fickó és egy fiatalabb, hasonlóak, jó eséllyel apa és fia.
- Üdvözlöm Aziz, igazán körültekintő volt a kísérete. - a morcos tekintet nem épp arra utal, hogy kifejezetten örülne nekünk, de ezen nem szabad meglepődnöm.
- Nem vártuk jó szívvel Ms. Skhinell! - a szavaira csak egy mosoly a válaszom, nem lehet tudni, hogy vajon annak szól, hogy a nyugatias megszólítást választotta, vagy annak amit mondott, nem is igen számít. Közben fejkendős hölgyek lépkednek be, szó nélkül kínálnak teát mindkettőnknek. Bólintok csak hasonlóan szó nélkül, de csendben maradok, amíg újra nem távoznak és amíg nem töltöttek. Egy kis időhúzás az ízesítés erejéig... feszültségkeltésnek nem utolsó.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kopt negyed   Kedd 28 Júl. 2015 - 10:30


Caryeth & Shah

Dícséretére csak biccentek, az út további részét szótlanul tesszük meg. A Kopt negyed határában megáll a taxi, mi készállunk én pedig fizetek. Miután a taxis elhajt belépünk a negyedbe, hogy gyalogszerrel tegyük meg az út maradékát. Pontosan ugyan nem tudom, hogy hová tartunk mégis ügyelek rá, hogy ne maradjak le Caryeth mögött. Úgy teszek mintha pontosan tudnám mi a célunk de azért nem tartom meg az elvárt egy-két lépés előnyt. Egy nő, különösen ha fehér a férfi után kell, hogy sétáljon. Caryeth kérdése zökkent ki gondolatmenetemből, lenézek hát rá s úgy válaszolok.
- Úgy tűnik jó nyomon vagyunk, hogy elkapjunk egy kívülállót. Pár napon belül a karmaink között lesz. Jólinformált alany, valószínűleg magával ránthatja még néhány társát ha elég lényegretörőek vagyunk vele szemben- számoltam be a jelenlegi helyzetről. Már egy ideje a nyomában vagyunk a nőnek aki már közel 250 éve kilépett a rendszerből. Hosszú idő így meg van írva, hogy előbb vagy utóbb de elkapjuk. Túlzottan elbízta már magát, egykori körültekintő magaviseletének már nyoma sincs. Bekanyarodunk egyenesen a Függőtemplom irányába ahol már meg is pillantok egy csapatba verődött csoportot. Nem tűnnek üzletembereknek, inkább amolyan zsoldos kísérőknek. Párszor felénk tekintgetnek ugyan de egyelőre nem csinálnak túlzottan nagy felhajtást.
♫ Zene ♫Aktuális viseletAz igazi tiszteletet ki kell érdemelni. Nem lehet örökölni, sem megvenni. ©
Vissza az elejére Go down

Don't Hide Your Real Face

avatar
Admin
i'm the leader
☮ Főkarakter : Caryeth, Eldorien, Ellael
☮ Hozzászólások száma : 336TémanyitásTárgy: Kopt negyed   Vas. 12 Júl. 2015 - 22:08


Kopt negyed

A negyed Kairó legősibb városrésze. Szűk utcáival és szent helyeivel az egyiptomi főváros egyik legnyugodtabb része. A kopt negyed egyik bejáratát két római kaputorony fogja közre, innen juthatunk el a Kopt Múzeumhoz és a Függőtemplomhoz.

írta Fionn
forrás: http://vilagnezo.hu/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fateofascariel.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom
Don't Hide Your Real Face

TémanyitásTárgy: Re: Kopt negyed   

Vissza az elejére Go down
 
Kopt negyed
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate of Ascariel :: A nagyvilág :: Kairo-