Share | 
 

 Szent oltár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
Vendég



TémanyitásTárgy: Re: Szent oltár   Szer. 29 Júl. 2015 - 21:00



Medua & Kitana

Örültem, hogy Medua a városunkba hívott. Régen jártam már itt. Túl régen, de nem tehettem róla, nem volt miért idejönnöm. A nagybátyámmal nem tartom a kapcsolatot, tudom, hogy még él, s ő is tudja, hogy velem mi van, a vér persze kötelez így, ha szüksége lenne rám rögtön rohannék megmenteni. Óvatosan lépdeltem a hatalmas lépcsőn, ha a szüleim nem lettek volna ostobák most nyugodtan élhetnének itt, talán akkor az anyám belátta volna, hogy nem vagyok egy fatális tévedés. Lemaradt mindenről a halála miatt, pedig sok jót cselekedtem, még akkor is, ha a lételemem a káosz, a szenvedés, s a kétségbeesés. Szeretem az embereket a sötétségbe taszítani  mert onnan lehetetlen kiszakadni, ha mégis sikerül eltörik bennük valami ami miatt örökre úgy érzik mintha fojtogatná őket valami.
-     Siettem, ahogy tudtam. – viszonzom ölelését egy mosollyal.
-           Muszáj változtatni, és örülök, hogy tetszik. Remélem egy ideig megtudom tartani, nagyon szeretem ezt a testet.  Nos, igen veled ellentétben nem dohányzom így könnyebben is tudom megtartani, mi lenne, ha kicsit alább hagyna a bűz rudacska iránti vágyad? Úgy mondom, mint orvos, ha tudnád hány rákos ember hal meg naponta. – ingattam meg a fejem rosszallóan.
-          Néha én is egész nap csak lustálkodnék, legyeztetném magam pár izmos fiatalemberrel, közben meg etetnének, mint egy császárnőt.   – jelentettem ki egy lusta mosollyal. Néha erre lett volna szükségem, de sajnos nem kaptam meg, vagyis megkaphattam volna, de inkább elszöktem.
- Engem akarsz becsapni Medua? A szíved teli van gyűlölettel, de hát a mi fajtánk már csak ilyen. Sosem fogunk boldogságot érezni, vagyis érzünk, de azért másnak buknia kell, vagy félnie. De igazad van egyre szebb, vagy tényleg régen voltunk már itt. – ültem le vele szembe.
- Egy ideig nem volt semmi érdemleges velem. Orvos voltam, méregkeverő, vagy néha boszorkány, ahogy az adott kor megkívánta úgy hívtak. Ami említésre méltó, hogy 1920-ban megkérték a kezemet. Tudod mit csináltam? Megszöktem a jegyesemtől, gyáva módon nem bírtam magam elkötelezni. Nem vagyok arra képes, hogy feleség legyek, majd legyen egy gyerekem. Ismered a történetem, ha ikerterhességem lenne és meghalna az egyik bébi nem bírnám feldolgozni, Alastor halála miatt is magamat emésztem. A kasztomban meg új tercius lett, egy fekete szárnyú angyal, még nem találkoztam vele, de hamarosan ennek is eljön az ideje. Ha már egy sorban vagyok vele illendő lenne ismernem. – vontam meg a vállamat könnyedén.
- Na és veled édes? Régen láttalak már, biztos érdekes dolgokat csináltál. -  érdeklődtem kíváncsian, közben kicsit forgattam a fejem, hogy szétnézzek a környéken.


Vissza az elejére Go down

Don't Hide Your Real Face

avatar
Sárkány
our wisdom runs like a river
☮ Főkarakter : Shah
☮ Kor : 503
☮ Hozzászólások száma : 4
☮ Tartózkodási hely : Változó



TémanyitásTárgy: Re: Szent oltár   Szer. 22 Júl. 2015 - 10:14

Kitana & Medua


Emberi alakomban baktatok fel a méretes kőlépcsőkön, gondolataim a régmúlt időkben szárnyalnak. Először a nővérem hozott fel ide később pedig itt tanultunk Miamarral. Szerintem ez volt az egyik kedvenc helye mert innen belátta egész városunkat. A helyet körüllengi valami megmagyarázhatatlanul ősi, egységes aura. Tán számára is ez az oltár volt a bizonyíték arra, hogy a sárkányok a kiemelkedő, uralkodó faj. Időközben felérek a körkörös kőoltárra s annak a pereméhez sétálva dőlök neki az egyik robosztus oszlopnak. A végtelenbe nyúló hegyek melyek lábát most sűrű, fehér ködfelhő takarja büszkén tornyosulnak az ég felé. Egy egy távolabbi csúcson matuzsálemi korú sárkányok élnek, elvonulva a nyüzsgő, anyagi léttől. Néha halljuk ahogyan felébrednek s egy két szárnycsapással a felhők fölé emelkednek majd visszatérnek. Az ide bebocsátást nyerő idegeneknek ezek az ismeretlen hangok inkább hátborzongatóak de számomra a dicsőséget és fajunk nagyságát jelzik. Kimondottan élvezem ha más fajok képviselői összerezzenek szárnycsapásaink hallatán. Fáradt sóhaj hagyja el ajkaimat ahogy arra gondolok tán most már a szüleim is valamelyik hegy gyomrában élnének... ha élnének. Vállam fölött tekintek hátra a közben érkezett Kitanara.
- Á örülök, hogy itt vagy - köszöntöm őt s azzal elrugaszkodva az oszloptól fajtársamhoz sétálok és átölelem őt. Eztán hátralépek és szemügyre veszem őt.
- No lám, új emberi alak? Igaz rég láttuk egymást. Rendkívül szemrevaló -  vonom fel szemöldökeimet mosolyogva majd elengedem őt.
- Lassan nekem is itt lenne az ideje váltani, ez a sok bagó szinte teljesen kinyírta a tüdőmet. Legalább ötször meg kellett állnom mire felsétáltam ide -  húzom félre a számat.
- Örülök, hogy eljöttél drágám. Ha te is olyan rég jártál itt mint én akkor ne is mond, tudom mit érzel. Itt igazán semmi sem változott - sóhajtok s azzal lehuppanok az egyik sziklára. Keresztbevetve jobb lábamat a balon cigarettára gyújtok s a hegyek irányába biccentek.
- Az öregek csinálják jól, egész nap csak pihegnek. Néha-néha kirepülnek, irigylésreméltó de unalmas élet - itt szélesen elvigyorodok.
- Azurnah egyre gyönyörűbb, ezt biztosan az édes kis Caryethnek köszönhetjük. Tudod rengeteg teendője mellett is sok időt fektet Azurnah gondozásába - bólogatok elégedetten, szemeim lelkesen csillognak. Belül mégis elemésztő gyűlöletet érzek iránta, 500 év alatt azonban már tökéletesen elsajátítottam hogyan leplezzem valódi érzéseimet. Elvégre ez is csak egy test, a lélek tükrözi az igazi érzéseket melyeket emberi porhüvelyem csupán tárol de nem közvetít. Pedig ha tehetném Caryeth, itt ismét beleszívok a cigarettámba, puszta kezemmel tépném ki a szívedet.
- Hogy vagy Kitana drága, mesélj valamit. Jól mennek a dolgok nálatok? - utalok a kasztjában alakuló eseményekre. Szeretek tájékozott lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Admin
i'm the leader
☮ Főkarakter : Caryeth, Eldorien, Ellael
☮ Hozzászólások száma : 336



TémanyitásTárgy: Szent oltár   Kedd 14 Júl. 2015 - 9:38


Szent oltár




Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fateofascariel.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom
Don't Hide Your Real Face





TémanyitásTárgy: Re: Szent oltár   

Vissza az elejére Go down
 
Szent oltár
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Szent Patrik-székesegyház (Manhattan)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate of Ascariel :: A nagyvilág :: Peking :: Azurnah-