Share | 
 

 Vyvegar és Te

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Vyvegar és Te   Pént. 28 Aug. 2015 - 9:03

v y v e g a r  - good intentions, cruel methods
caryeth A vezető, akinek munkáját Vyvegar eleinte nem csak kritikus, de egyenesen fenyegető figyelemmel vizsgálta. Mára már szoros és különös kapcsolatot ápolnak; Caryeth tisztában van Vyvegar módszereivel és szándékaival, és jóvá is hagyja őket, cserébe a férfi - mivel már megbizonyosodott arról, hogy Caryeth jobb vezető, mint az apja volt -, valós és megingathatatlan hűséggel számol be szinte mindenről vezetőjének. Szinte.
severin A beosztott, aki az elsők közt jelentkezett Vyvegar kastélyába szolgálni és védeni, habár előbbi egyelőre kérdéses. Az ifjú dzsinn, egykori kívülállóként kemény fába vágta a fejszéjét, amikor egy éppen Vyvegar féle sárkányhoz nyújtotta be a jelentkezését, de ebből a kapcsolatból mind a ketten tanulhatnak, ha hajlandóak félretenni előítéleteiket, és teljesen tiszta lappal kezdeni a közös munkát.
leta Egy ügyfél, akire Vyvegar a zaklatott múltja kapcsán figyelt fel. A lány kapcsolata a mítikus lényekkel finoman szólva kényes, így Vyvegarra várt a feladat, hogy figyelje, és a cégén keresztül biztosítson számára munkát, így továbbra is szemmel tudja tartani az egyébként ártalmatlannak tűnő lányt. Ellenőrzés eddig nem történt, de most egy véletlen találkozás kapcsán erre is sor kerülhet.
laylah A felettes, aki jó ideje Vyvegar felett áll a hierarchiában, és akinek a szavát Vyvegar mindig nagyra tartja. Az angyal jóindulata elég számára, hogy ne kételkedjen Laylah parancsaiban, és igyekezzen kéréseit maradéktalanul teljesíteni, még akkor is, ha néha természeténél fogva nehezére is esik egyetérteni a könyörülettel és második esélyekkel, amikben Laylah olyan eltökélten hisz.
aalyena Egy nagy-nagy kérdőjel ez a kapcsolat. Az angyal nem rest kihasználni se az emberi, sem a mítikus férfiak vágyait a céljaira, és általában sikert sikerre halmoz. Vyvegar azonban azon kevesek egyike, akiket a külső kevésbé foglalkoztat, a miértek viszont annál jobban, ám Aalyena éppen a miérteket nem hajlandó felfedni, sötétségbe rejti a titkait és sebeit, amiből dühös fájdalma fakad. Kérdés, hogy melyikük adja meg előbb magát a másiknak, és ha igen, mi történik a vesztessel.
kitana Jó ismerősök ők, akik viszonylag régóta ismerik egymást, és bár egyikük sem az a kifejezetten flörtölős és a másik vérét szívó jellem, mégis egészen remekül elvannak egymás társaságában, talán éppen ellentétes vonásaik miatt. Bát életstílusuk és természetük is eltér, mégis nagyra tartják és elismerik a másikat, a tisztelet pedig biztos alapot teremt bármiféle beszélgetésnek.
talus munkakapcsolat, részletesen később.
jericho A secundus, aki pusztán azért második a sorban, mert az első helyet egy olyan démon foglalja el, aki állandó figyelmet igényel, míg Jericho egyfajta mentoráltja a sárkánynak. Vyvegar szívén viseli az ifjú angyal sorsát, ő emelte a mítikus lények közé őt, aki azóta is lekötelezettje, de jó barátja és bizalmasa is. Egymás közt sok olyasmit is megvitatnak, amit sem a felsőbb körök, sem Jericho többi barátja nem tud.
astaroth A primus, aki rangját múltjának köszönheti. A vérszomjas démon ugyan meg lett zabolázva, és bár Vyvegar folyamatosan figyeli és állandó feladatokkal köti le, de valójában nem csak ezért lett a sárkány első embere. Astaroth dühödt hatékonysága a kívülállók fenyítésével kapcsolatban éppen kapóra jön Vyvegarnak, aki higgadt jelleme ellenére hírhedt a kívülállók közt. Pontosan azért, mert olyan fegyverei vannak, mint ez a démon, aki szíves örömest asszisztál a keményebb kihallgatásokhoz, ahol csak ő, mestere és a szerencsétlenül járt kívülálló van jelen. Vérben fürdő kapcsolatuk olyan titok, amit mindkettejüknek érdeke teljesen elrejteni mindenki más elől, emiatt pedig kénytelenek valamiféle bizalmi viszonyt kialakítani annak ellenére, hogy abszolút nincsenek oda egymásért.


ha a te szemszögedből is szeretnéd leírni:
Kód:
<style type="text/css">.pheromoness2 { width: 240px; height: auto; padding: 10px; background-color: #fff; font-family: arial, sans-serif; font-size: 10px; text-align: justify; line-height: 100%; color: #222; }.pheromoness2::-webkit-scrollbar { width: 5px; height: 5px; }.pheromoness2::-webkit-scrollbar-track { background-color: #fff; }.pheromoness2::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #222; }</style><center><div style="width: 250px; padding: 20px; background-color: #fafafa;border: 3px double #f0f0f0;"><div style="width: 250px; font-family: arial, sans-serif; font-size: 50px; text-transform: uppercase; text-align: center; color: #222; line-height: 100%; letter-spacing: -10px;">KAPCSOLAT EGY SZÓBAN</div><div style="width: 250px; background-color: #222; color: #fff; font-size: 7px; text-align: center; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px; line-height: 100%; margin-top: -5px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; word-spacing: 2px; font-family: arial, sans-serif;">IDE JÖN EGY RÖVIDKE VALAMI, IDÉZET VAGY AMIT SZERETNÉL</div><div style="height: 20px;"></div><div style="height: 10px;"></div><div class="pheromoness2">ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz
</div></div></center>
Vissza az elejére Go down
 
Vyvegar és Te
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate of Ascariel :: Képek, naplók, jegyzetek :: Veszedelmes viszonyok-