Share | 
 

 Aaron Waters és Te

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Aaron Waters és Te   Pént. 28 Aug. 2015 - 15:01

a a r o n  - antihero between the dark and the light
Aaronról◄ A 30 éves férfi fiatalként vesztette el szüleit, majd kiharcolta magának kemény munkával, hogy ő lehessen az öccse gyámja. A feladat azonban felőrölte, és hamarosan a drogok világában találta magát, eleinte csak mint terjesztő, majd lassan de biztosan haladt a ranglétrán felfelé. Mindeközben öccséből diplomás vőlegény lett, Aaronból pedig hivatásos díler, mi több, Brooklyn kiskirálya, így nem csoda, hogy teljesen eltávolodtak egymástól, és jó ideje nem is beszéltek. Aaron ügyes üzelmeivel és merész viselkedésével felkeltette egy bizonyos lény figyelmét, aki vizsgálatot kért, hátha lehetne belőle is démon. A folyamat zajlik, ennek hála Aaron eddigi, amúgy sem nyugodt élete pedig fenekestül felfordult.
laylah Az őrangyal, aki feladatául kapta/választotta, hogy Aaront jobb útra terelje, így a férfi talán méltó lesz arra, hogy valóban átváltoztassák. Nem könnyű feladat egy ingadozó függőt egyenesben tartani, és megértetni vele, hogy mekkorát változhatna az élete, ha nem elégedne meg azzal, amije van, és elhinné, hogy többre is alkalmas lenne. Kapcsolatuk eleve halálra ítélt, hiszen két különbözőbb lelket akarva sem találnánk, és az ellentétek egy röpke vonzás után távolra röpítik a két felet.
▬ 1. játék | Aaron lakása
llyrl/sonja A zsernyák, aki nem akar leakadni a a drogdílerről, és állandóan cseszteti. Nevetséges ürügyekkel bevarrja, rászáll, behozza, kiengedi, hecceli, beleköt, Aaronnak pedig természetesen mindez rendesen borzolja az idegeit. De a hab a tortán nem ez, hanem a tény, hogy a rend idegőrlő őre valójában egy dzsinn, aki besorolva a többiek közé mellékállásban szintén egyfajta megfigyelőként van jelen Aaron beavatását illetően, és rendesen hozzá tud tenni az férfi életéről szóló információkhoz.
▬ 1. játék | McDwyer's Pub
astaroth munkatárs, domina, ágymelegítő, és nem mellesleg a démon, aki előterjesztette Aaront az átváltoztatásra. Astaroth sztriptízbárja remek hely volt eleinte az alvilági üzelmekhez, de a tulajdonosnő nem volt oda a boldogságtól, mikor először hallott a dologról. Persze Aaron tudja, hogy puhítson meg egy nőt - gondolta ő, ám mint kiderült, Astaroth kezében a gyeplő, az ostor, meg minden egyéb is. A démonnak végül is imponált a pimasz és rafkós díler, így több fronton is kihasználja, hogy a férfi tartozik neki a számtalan, általa nyújtott lehetőségért.
talus A küldönc, aki megismerteti Aaront a mítikus lények világának rendjével. A Védelem tagjaként Talus várhatóan világosan lefekteti majd a szabályokat, és nem hagy ki semmit abból, mire is vállalkozik az, aki többszáz éves mágiával rendelkező lények világának része akar lenni. Aaron, aki mindig is a maga ura volt, vajon mennyire örül majd a hírnek a szigorú hierarchiáról és a kényszerű változásokról, amivel a beavatás jár? És hogy fogja kezelni a helyzetet, hogy mindezt egy harcos angyal közli vele, aki valószínűleg nem fogja tolerálni Aaron nemtörődöm, önpusztító magatartását?
▬ 1. játék
sidney butler Az ellenőr, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később.

gabriel blackstone Kolléga és jóhaver, aki hála a jó égnek egészen egyszerű, szimpla ember. Vagyis ez nem teljesen igaz. A jakuzából magánbérgyilkossá avanzsált srác és Brooklyn drogbárócskája természetesen az alvilág berkein belül ismerkedtek össze, de a munka során kiderült, hogy ugyan túl sok közös nincs bennük, és még anyanyelvük is eltér, mégis könnyen megtalálják a közös hangot - néha egy vérfürdő közepén, néha egy sztriptízbárban, néha csak egy kocsma pultja mellett sörözve, ahol érdekes módon sikerül elkerülniük a múlt és a jövő témáját is. Veszélyes páros.
ha a te szemszögedből is szeretnéd leírni:
Kód:
<style type="text/css">.pheromoness2 { width: 240px; height: auto; padding: 10px; background-color: #fff; font-family: arial, sans-serif; font-size: 10px; text-align: justify; line-height: 100%; color: #222; }.pheromoness2::-webkit-scrollbar { width: 5px; height: 5px; }.pheromoness2::-webkit-scrollbar-track { background-color: #fff; }.pheromoness2::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #222; }</style><center><div style="width: 250px; padding: 20px; background-color: #fafafa;border: 3px double #f0f0f0;"><div style="width: 250px; font-family: arial, sans-serif; font-size: 50px; text-transform: uppercase; text-align: center; color: #222; line-height: 100%; letter-spacing: -10px;">KAPCSOLAT EGY SZÓBAN</div><div style="width: 250px; background-color: #222; color: #fff; font-size: 7px; text-align: center; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px; line-height: 100%; margin-top: -5px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; word-spacing: 2px; font-family: arial, sans-serif;">IDE JÖN EGY RÖVIDKE VALAMI, IDÉZET VAGY AMIT SZERETNÉL</div><div style="height: 20px;"></div><div style="height: 10px;"></div><div class="pheromoness2">ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz ide írsz
</div></div></center>
Vissza az elejére Go down
 
Aaron Waters és Te
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate of Ascariel :: Képek, naplók, jegyzetek :: Veszedelmes viszonyok-