Share | 
 

 Asmodai és te

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Asmodai és te   Pént. 25 Szept. 2015 - 21:36

a s m o d a i  - you should wish yourself luck
caryeth ellenségek, méghozzá keményen, habár a gyűlölet valószínűleg Asmodai részéről hevesebb. Sosem voltak jóban, bár régről ismerik egymást, hiszen mind a ketten a hierarchia részei voltak, de Asmodai Miamar bukása óta van kihegyezve a vezetővé előlépett nőre. Személyes sértésként vette, hogy Caryeth anno nem állt ki az apja mellett, utána mégis elfoglalta a helyét. Asmodai nem egy szentimentális alkat, ám ezt mégis megbocsájthatatlannak találja, ahogy a többi vezető parádézását is. Első számú célja, hogy mindhármukat letaszítsa onnan, de ha csak Caryethet sikerül... hát akkor azzal is beéri. Eddig sikerült titokban tartania a végső célját, ám hamarosan elérkezik talán az idő, amikor léphet a sárkány ellen, akkor pedig kő kövön nem marad, és ezt szó szerint kell érteni.


cyrana érdekkapcsolat, ami azért ennél az egy szónál azért jóval bonyolultabb. Cyrana ugyanis nagyon-nagyon messzi rokona Asmodainak: a dzsinn egyik elpusztított testvérének távoli leszármazottja, aki most a Micromednél ügyködik. Ezért aztán Asmodai most két okot is fel tud mutatni, hogy miért keresse fel a lányt, és ezek közt nem szerepel a családi összeborulás, sokkal inkább a haszon hajtja. A múltban egyébként már baráti kapcsolatot sikerült kialakítaniuk, akkor még "ártatlan" kis kapcsolat volt, de persze a lány mit sem tud a jelenlegi hátsószándékról vele kapcsolatban. Ha tudná, már rég a világ másik felén lenne, de amilyen eszes, lehet, hogy magától is rájön, hogy itt valami nem stimmel.

anghor barátság, ami igencsak egyoldalú, bár a dzsinn ebből meglepő módon nem sokat vesz észre. Az angyal inkább a béke megőrzésének céljából, mint őszinte szimpátiából tartotta a jó kapcsolatot Asmodaijal, de ennek hamarosan vége. Mivel az angyal feladta magát, és szándékában áll csatlakozni a hierarchiához, Asmodai egy erős szövetségessel lesz rövidebb, hiszen bármit tett is Anghor, védenceinek nagy része valószínűleg igazolja majd, hogy jól gondjukat viselte, és mellé áll, még kívülállóként is. Akkor pedig Asmodai nem csak megrövidítetté, de nagyon, nagyon dühössé is válik majd.
ank-sunamun párkapcsolat, habár ez egy kicsit túlzás. A sárkány és a dzsinn Anghor kapcsán ismerkedtek meg, de kölcsönös vonzalmukhoz az angyalnak semmi közé. Asmodai kapcsolati listáján Ank azon kevesek közé tartozik, akikhez valóban kötődik, és akinek a sorsát szívén viseli. A nővel a sok vitájuk ellenére remekül kijön, élvezik egymás társaságát, jobban is, mint kellene, de néha elválik az útjuk. Asmodai nincs oda az ilyen távollétekért (amiket általában mégis ő kezdeményez), mert elég féltékeny típus. Amikor azonban egy légtérben tartózkodnak, a vak is látja, hogy mennyire odavannak a másikért, és hogy ők igenis együtt vannak. Vagy valami olyasmi. Az biztos, hogy közéjük állni egyenlő egy halálos ítélettel.

freya egy teljesült kívánság, és egyben az egyik legjobb munkája Asmodainak. Olyannyira büszke a Freyán elvégzett kis "módosításra", hogy az általa nyert tetoválását az emberi testén is hordozza: egy kör alakú spirál, amit kettéoszt egy villámszerű vonal. Asmodai volt az, aki egy különleges és erős bélyeggel elvette Freya emlékezetét Diablo bosszúszomjas kívánságának beteljesítéseként. A lány mit sem sejt ebből egyelőre, bár úgy tűnik, Asmodai munkája vesztett erejéből, vagy valami történhetett, mert Freya elméjén mintha kezdene bomlani a béklyó, amit anno Asmodai bélyege tartott szorosan. A kérdés, hogy a lánynak előbb jut-e eszébe a múlt, mint hogy feltűnjön Diablonak az, hogy memóriája kezd visszatérni.
diablo kapcsolat jellege, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később.
meraxes vad és vadász, ahol előbbi kivételesen a dzsinn, és nem a sárkány. Asmodai több dologgal is kivívta Meraxes gyűlöletét, kezdve azzal, hogy soha nem is voltak igazán jóban, stílusuk különbségei már akkor is feszültséget okoztak, mikor Asmodai még a hierarchia tagja volt. Később az Anghorral való testi-lelki jóbarátsága is rátett egy lapáttal, és az sem kifejezetten jó pont Axe szemében, hogy volt egy kisebb kalandja Axe lányával, Omeranysszal, amikor a nő még a kívülállók életét élte, habár az végződhetett volna sokkal rosszabbul is. Asmodainak egyszer már sikerült kicsúsznia Meraxes kezei közül, lehet, hogy legközelebb nem lesz ekkora szerencséje? Vagy akkor a sárkány húzza majd a rövidebbet?

kitana régi ismerős, mivel mind a ketten a Tudomány kasztjában szolgáltak. Ráadásul egészen közelről ismerik egymást, mondhatni testközelből. Nem, mintha komoly lett volna a kapcsolatuk, de egy bosszúálló dzsinn és egy káoszsárkány jelleme alapvetően is sok hasonlóságot mutat, így nem csoda, ha volt egy időszak, amikor sokat jártak össze, de nem bizonyult tartósnak a dolog. Miamar bukása után pedig természetesen végképp elhidegültek, és ma talán elintéznék a találkozást egy békés biccentéssel, a régi szép idők emlékét tiszteletban tartva.
clarion kapcsolat jellege, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később.
talus kapcsolat jellege, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később.
lyrn kapcsolat jellege, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később, részletesen később.
Vissza az elejére Go down
 
Asmodai és te
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate of Ascariel :: Képek, naplók, jegyzetek :: Veszedelmes viszonyok-