Share | 
 

 Anghor és te

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Anghor és te   Szer. 28 Okt. 2015 - 18:34

a n g h o r  - sometimes black is brighter than white
calypso A megmenekített, egykor halálos beteg emberlány, akit rendhagyó módon nem gyermekkorában ragadott el az angyal, hanem már szinte felnőttként. Szívességek és kapcsolatok révén átváltoztatták a lányt is, aki visszakerült hozzá, azonban Anghort más néven és egészen más múlttal ismeri. Az angyal sok időt töltött kizárólag vele, de egy nap kénytelen volt maga mögött hagyni, magyarázat nélkül, a lány érdekében, aki valószínűleg nem heverte ki, hogy először démon apja, majd angyal védelmezője is eldobta.
ank-sunamun A nevelt lány, egyike az utolsó pártfogoltaknak, akiket Anghor a szárnyai alá vett. A káoszsárkány azok közé tartozik, akikre az angyal nem tud különösebben büszke lenni. A szüleitől elrabolt lány félreértette Anghor szándékait és nevelési elveit, a kívülállók szabad életét választotta, és egy olyan radikális lény társaságát, aki minden, csak nem jó. Anghor agódva figyeli a sorsát, mivel azonban az már nincs az ő kezében, mindössze annyit tehet, hogy reménykedik, Ank-Sunamun nem válik gonosszá. De lehet, hogy ezzel elkésett.
asmodai Egy árnyék, aki Anghort furcsa barátságba kényszerítette, és ugyanúgy félreismerte, mint sok más kívülálló, aki nem vette a fáradtságot, hogy alaposabban utánanézzen az angyalnak és motivációinak. Asmodai nem veszi észre a feszültséget viszonyukban, és eszébe sem jutna, hogy az angyalnak nem az az elsődleges célja, hogy felnevelt kívülállóival segítsen neki megdönteni a hierarchiát, mi több, csatlakozna, hogy lemossa bűneit. Mikor ez kiderül majd, a hatalmas dzsinn ki tudja, kin fogja kitölteni pusztító haragját?
leviathan A furcsa barát, aki ugyan messze jár a jó úttól, mégsem olyan elvetemült, mint Asmodai. Saját útját járja tervek nélkül, így Anghorral való kapcsolata is véletlennek köszönhető. Bár Anghor az ő esetében is kompromisszumot kötött saját elveivel, azért nem esik nehezére élvezni a démon veszélyes, de hasznos társaságát, hiszen az neki még sosem ártott. Ez azonban most változni látszik, hiszen Levi Anghor egyik legkedvesebb védencét, Calypsot börtönözte be, amiért gyermekeit várja. A legszebb az egészben, hogy egyikük sem tud mindent a másik kettőről.
omeranys Egy hiba, egy olyan nevelt lány, aki rájött, hogy szülei, legalábbis apja él és virul, Anghor pedig elrabolta tőle. A tűzsárkány sosem tudta megbocsájtani ezt az angyalnak, sőt rátámadott, mikor ez kiderült. Ezek után Anghor őt és akkori másik neveltjét is elhagyta. Akkoriban a lány még a Rhaenyra nevet viselte, és nem volt része a rendszernek. Ma már a védelem tagja, és nem felejtette el, hogy az angyal - szerinte - tönkretette az életét.
meraxes Egy megrabolt szülő, akinek lányát, Omeranyst az angyal éppen azért vette el, mert a sárkány a védelem vérmes tagja volt; annak a kasztnak a része, ami megölte családját, és akik miatt szüleit is elvesztette. De Meraxes is abban az időben vesztette el szerelmét, ezért Anghor lényegében kisemmizte. Most, hogy Anghor nyíltan visszatér, kérdéséses, hányszor fogja megkísérelni eltenni az angyalt láb alól, akár megbánta, amit tett, akár nem.
sodora A társ, az első pártfogolt, aki valóban árva kislány volt, mikor Anghor rátalált a vadonban. Ő jól ismeri az angyal minden motivációját, múltját, és tudja, hogy Anghor nem volt gonosz, inkább elkeseredett. Bár ő maga a hierarchiát választotta, de sosem szakította meg a kapcsolatot Anghorral, sőt, még segítette is azokat, akik végül szintén a rendszert választották, és információkkal látta el az angyalt neveltjei sorsáról. Részben ő az oka, hogy Anghor elfogadta: a hierarchia nem minden tagja elvetemült gyilkos, nélküle talán még ma is azon tanakodna a sötétben, miért nem fehérednek a szárnyai.

amox A kudarc, akinek mérget pumpáló szívét részben Anghor egykori rendszerellenes tettei fertőzték meg. Az angyal vette maga mellé és ösztönözte az elementált, hogy gyakorolja képességeit, amik aztán mára Amoxot az egyik legkeményebb kívülállóvá tették, Anghor azonban későn vette észre saját hibáit és azt, hogy Amox eleve nem volt soha jóindulatú, megbocsájtó és törődő természet, az angyal tettei és titkainak fényre derülése pedig csak még nagyobb sötétségbe taszították Amox lelkét.
Vissza az elejére Go down
 
Anghor és te
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate of Ascariel :: Képek, naplók, jegyzetek :: Veszedelmes viszonyok-