Share | 
 

 Paris-Charles de Gaulle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Don't Hide Your Real Face

avatar
Tünde
our magic can rule your life
☮ Főkarakter : Myärn
☮ Kor : 582
☮ Hozzászólások száma : 69
☮ Tartózkodási hely : Mikor holTémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Vas. 10 Ápr. 2016 - 16:38

Rhyl, Clarion, Eldorien és Myärn


- Hízelgő a féltésed, de megfojtasz vele. Más vérből való vagyok, tudod jól. - Édesanyám is kilépett a hierarchiából a szerelméért, aki bár nem volt a rendszer ellen, de mellette sem, így kívülállónak számított. S úgy tűnik, ezt a szabad szellemet örököltem én is, nem csoda, hogy nincs ínyemre, ahogy kezel. Nem érdekel, milyen titkos fegyver vagyok, aki lebecsülhetnek, ha a végső döntő pillanatban végül mégsem fognak velem mattot adni, csak a lelátókról nézhetem végig a küzdelmet, mert túlságosan féltenek. Az angyalát féltse csak, bánom is én, de én nem tűröm a kalitkát, nem vagyok szárnyas kismadárka. S talán Eldorien sem veszi észre, hogy ez nem pusztán szemrehányás a részemről, finnyás méltatlankodás, hanem segítségért kiáltás, mert nem találom mostanában a helyemet. Főleg, hogy semmit nem mond el nekem...
- Vagy éppen belső segítségük... - Emlékeztetem Eldorient, hogy nem szabad igazából senkiben sem vaktában megbíznunk. Még abban a cuki pofijú angyalban sem, magában Eldorienben sem, s igen, bennem sem.
- "Majd"! Ezt ismerem már! - Húzom el a számat, pontosan tudom, hogy ez a majd akkor lesz, mikor az egész ügy lezárult. Lehet évek múlva. Addig meg itt játszunk Sherlockosat egy kislánnyal meg Clarionnal, csodás kilátások! Legalább a kölyök elvonja a figyelmemet.
- Ők nem cserfesek, nem árulják el senkinek. - Mosolygok a kislányra, mikor méltatlankodik, hogy ez már nem a kettejük titka.
- Én? Primusnak lenni a legjobb a világon. Nem kell csinálni semmit, mindent más végez el. - Ó igen, ez sokkal inkább Eldoriennek válasz, semmint Rhylnek, de hát ez van. Mert mit is csinálok? Semmit. Élem hedonista életemet próbálván nem tudomást venni az egyre mélyebb űrről, amit érzek s nem tudom, mivel lehetne kitölteni. Egy akciódús élet, egy igazi feladat a bébipesztrálás helyett talán segítene. Nem tudom. De legalább kevesebb időm lenne gondolkodni.
~ Jöhetsz a helyemre nyugodtan, ennyit te is el tudsz végezni, mint amennyit nekem kell...~ Nem mondom ki, csak gondolom arra a kérdésre válaszolván, hogy lehet-e a kislányból is primus. Szerencsére Clarion szolgált neki rendes válasszal is. Mikor a kislány felveszi eredeti alakját önkéntelenül is, én csak sóhajtok egyet - ezzel együtt odébb fújva az arcomba kócolt tincseket - és kikapcsolom az övemet, hogy felálljak és távozzak az utastérből imbolyogjon bármennyire is a gép és kötelező legyen leülni, én erre fittyet hányok, ahogy az ide-oda röpdöső kislányra is. Bánom is én, ha szétesik a gép és lezuhanunk, legalább kipróbálhatom egy kis időre, milyen érzés repülni... Elegem van már most az egészből! Nem is kerülök elő leszállásig, amihez már felvettem napszemüvegemet, melynek sötét üvegje nem engedi láttatni a szemeimet, s pláne a tekintetemet, habár azt hiszem, így is arcomra van írva, mennyire a pokolra kívánom most Eldorient meg ezt az egész helyzetet.

//Köszönöm a játékot Smile//

"Nem nagy baj, ha az ember ellenséget szerez magának, legalább otthon érzi tőle magát." ©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Elementál
we can control over the elements
☮ Főkarakter : Eldorien
☮ Kor : 891
☮ Hozzászólások száma : 93TémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Kedd 23 Feb. 2016 - 9:58

Rhyl, Clarion, Myärn& Eldorien

 
 
Amíg tehát Clarion foglalkozik a picivel, leülök a nagylány mellé, ha már valóban így kezeljük ezt a kapcsolatot, s megpróbálok enyhíteni a feszültségen. Én már oly régóta fogom magam vissza, hogy ne egy tomboló elementál legyek, ám ennek a komorságnak megvannak a hátulütői, többek között a kapcsolatok helyes építésének teljes hiánya. Hiszen Rhylen kívül senkivel nem találok szót, vele is csak azért, mert olyan, mint én, tudom, hogy milyen ösztönök vezérlik. Ám az angyal, vagy az ótünde, teljesen más tészta. Szeretik kifejezi az érzelmeiket, és minduntalan csalódást okozok, ha én mindezt nem teszem, vagy éppen nem helyesen. Valójában nem is Myärn a nagy gyerek, hanem én magam, tökéletesen tanulatlan módon kezelve mindazt, amely bennem dúl.
- A többi olyan mechnikus szalagmunkát végez, amelyhez nem ilyen ész kell. – Na jó, ez most egy mégis egy rejtett bók. Fionn és a Beelzebub vadászatot, és vezetést kapnak feladatul, katonák, nem többek egyszerű beosztottnál. Előbbivel olykor elmegyek sörözni, vagy nőket nézni, de nem beszélek meg velük semmi komolyabbat, mint ahogyan az ótünde előtt úgyis kiderülnek a dolgok, így a nyilvánvaló tagadáson túl mégiscsak elejtek számára fontos mondatokat. Ritkán kap tőlem megbizatást, s nem csupán mert féltem, hanem mert nálam ő az aduász, a lebecsülendő ellenfél, akiről a legtöbben azt hiszik, hogy egy féltett kislány. Valójában a legerősebb fegyver, aki akkor léphet porondra, amikor senki nem számít rá. Mint egy sakktábla olyan bábuja, akinek nincsek látható lépései, csak egyetlen, amivel végül mattot ad az ellenségnek. Ettől függetlenül mégsem szolgaként kezelem, pont azért nincsen a táblán, mert nem szándékozom feláldozni. Ő a valódi vezér a táblán lévő helyett. Miközben beszélek a nővel, találkozik Clarionnal a pillantásom, aki lelkesen magyaráz a kislánynak. Rhylnek bólintok, hogy is tudnék tőle bármit is megtagadni?
- Bárki alkalmas lett volna rá, igaz. Ám azt akartam, hogy együtt legyetek. Ha az, aki Kono-t elragadta, vagy valami még rosszabb jön, nem örülnék, ha a tűzvonalban lennétek. – Ismét egy őszinte vallomás, amivel kifejezem, hogy ők hárman a legfontosabbak. Nem az volt a cél, hogy béna munkát bízzak a két nőre, sokkal inkább az, hogy ne történhessen meg, hogy nekik is porba hull a fejük. A nyomozás ennél azért enyhébb, onnan le lehet lépni, és vélhetően már az a kívülálló sincsen itt, aki kaszával hadonászott, a tünde és az angyal csupán a sugallataikra tud támaszkodni, valóban nyomot követhetnek, anélkül, hogy igazi konfrontáció alakulna ki. Ha pedig nem találnak semmit, akkor is elégedett vagyok, lévén a cél, hogy ne essen bajuk.
- Nem tudom még. Csak amit te. A kívülállók rendkívüli módon megerősödtek, mintha valami... külső segítségük lenne. A szervezettségünk ellenére bármikor.. bárki elhullhat. Kono nem az első volt a sorban, és nem is az utolsó. De ezt majd megbeszéljük... – Intek nemet a fejemmel, a gyermek előtt nem szándékozom véres gyilkosságokról beszélni. Inkább hagyom, hogy most Myärn vegye át a szót, és magyarázzon rendünk érdemi felépítéséről, s ezúttal Clariont kérem meg, hogy tartson velem, a gép orráig. A pilótafülke mögötti sorokba ülnék, ám Rhyl úgy tűnik nagyon nem tud uralkodni még a képességein, a gép erőteljes billegésbe fog. Ezen azért jót nevetek, pontosan tudom, hogy nem vagyunk veszélybe, s az ótünde előbbi kemény pillantása ellenére sem zavartattam magamat. A kislány majd megtanulja, hogyan éljen az erejével. A pilóta azért biztosan hőbörög elől. Leülök végül, és megvárom, amíg Clarion is helyet foglal.
- Nem maradok sokáig, de vannak most még fontos ügyeim, amik nem tűrnek halasztást. Egy éjszaka még belefér, hajnalban indulok. Remélem megértitek majd egymást hármasban. És ne feledd, bármit találsz Párizsban, nem az a cél fehérszárnyú, hogy hősködj. – Érintem meg az állát, ez parancs és kérés is egyben, tekintetemben azért aggodalom tükröződik. Nehéz a hosszú évszázadok berögződését levetkőzni, ő már nyitott felém, a viszonzás még picit görcsös. De próbálkozom.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Angyal
my wings are made to fly
☮ Főkarakter : ▽ Caryeth
☮ Kor : 417
☮ Hozzászólások száma : 106
☮ Tartózkodási hely : ▽ New YorkTémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Vas. 17 Jan. 2016 - 20:12

Eldorien, Myärn, Rhyl & Clarion

A feszültség finoman szólva is erős közöttük, kész csoda, hogy még nem végezték ki a gép áramköreit. Jó persze egyikük sem képes ilyesmire, de most hálát is adok érte. Én magam ugyan tudok repülni, de a pilóta nem biztos és a tünde sem, meg aztán a pici lány sem biztos, hogy olyan magabiztosan váltogatja az alakját, hogy ne essen valami baja. Őszintén szólva nem is tudom pontosan, hogy mi az oka ennek a nagy feszültségnek köztük, pedig valami biztosan. Eldorien nehéz eset a maga nemében, bár azért én úgy látom, hogy Myärn se sokkal könnyebb, viszont így aztán, ha kettejük akarata egymásnak feszül... na annak rossz vége is lehet, ahogyan most is szikrákat hány a szemük minden egyes egymás felé tett megjegyzésnél, én pedig nem igen merek beleszólni a dologba, mert az alapját nem ismerem pontosan és nem gondolnám, hogy közöm lenne hozzá egyáltalán.
- Biztosan bújócskázhatunk is, egy olyan nagy helyen, csak ne hogy valaki elvesszen! - persze mosolygok, nem gondolom komolyan az aggodalmamat, inkább csak viccelődöm, már csak azért is, hogy ezt a feszültséggel teljes légkört oldjuk valahogy, bár attól félek, hogy kettejük között ez nem igen fog változni, akármit is teszek én, vagy a csöppség.
- Én is primus vagyok, bár ez még nekem új terep, csak nem rég lettem az. - mondom ki most már én is, de ha jól sejtem ennyi még nem lesz elég és hát a leányzó nagyon lelkes is, hogy ő is szeretne az lenni. Szegénykém még azt sem tudja mi fán terem ez az egész és máris vezetői babérokra tör. Vajon Eldorien mesélt neki Kono haláláról? - A primusok feladata attól függ, hogy mit bíz rájuk a felettesük és attól is, hogy mely kasztban vanak. - teszem még hozzá. Én még nem tudom pontosan, hogy mi lesz a dolgom. Szerencsére Kono mellett sok időmet szentelhettem a kórháznak és kevesebbet kellett a köröm dolgaival foglalkoznom. Ellael szerint ez most sem fog megváltozni, ugyanúgy törődhetek a betegekkel, mint ahogyan eddig is tettem.
- De talán te is lehetsz primus, ha találsz olyat, aki szívesen venne a szárnyai alá. - na igen azért ez ettől is nagyban függ és ahogyan elnézem Eldorien és Myärn kapcsolatát, nem hiszek benne, hogy az elementál valaha is maga alá emelné a pici lányt, már csak azért sem, hogy óvja. Na nem mintha mindtől megvédhetné akkor, ha szándékosan lent hagyja, vagy ahogyan most teszi szándékosan nem ad feladatokat a tündének, aki egyértelműen sértetten kezeli mindezt. Na nem mintha én egyébként úgy vélném jó lennék abban, hogy kinyomozzam Kono halálának részleteit. Nem vagyok harcos, szívesebben hagynám ezt másra és nem azért, mert engem nem érdekel, csupán nem hiszem, hogy számomra ez megfelelő feladat lenne.
Közben a kicsi lány átváltozik. Hát ezért nem mehet még csak úgy egyedül sehová sem, annak kellemetlen következményei lennének. Így is ösztönösen kapaszkodom meg, amikor kissé megbillen a gép a benti levegőváltozástól, mert hát ilyesmihez nincs hozzászokva a szerkezet. - Semmi baj, nagyon izgatott vagy, ahogyan bizonyára mindenki más is. - oh persze nincs így, de egy gyereknek nehéz elmagyarázni, hogy ami neki csodálatos és izgalmas, az másnak nem feltétlenül olyan nagy dolog végülis. Ettől persze még engem is érdekel, hogy milyen lesz majd az a kastély és ez a néhány nap, főleg hogy minél több időt kell nekem is a kórházra is szánnom közben is. Fontos teendőim vannak és mindent nem dobhatok csak úgy félre.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Elementál
we can control over the elements
☮ Főkarakter : Ellael, minden pm-et ide kérek :)
☮ Kor : 12
☮ Hozzászólások száma : 20TémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Szomb. 16 Jan. 2016 - 20:30

Myärn néni,

Clarion néni,

Eldorien bácsi &én, Rhyl*Az az egészen nagyszerű ebben az utazásában, hogy úgy érezhetem magam mint egy hercegnő, mindenki az én kedvemet keresi és már csak ezért is biztos, hogy remekül érzem majd magam. Mondjuk már az is elég, hogy kiszabadultam Mantunduból, régóta vágytam arra, hogy lássam is azt amiről Mariam mesél olykor, mert nagyon érdekes lehet. Ez a bádog izé is ami felszáll az égbe, pedig a szárnyát sem mozgatja mint az angyalok meg a madarak. Clarion néni tök aranyos, főleg amikor Eldorien bácsira néz, Myärn néni meg morci még akkor is amikor Eldorien bácsival beszélget. Azért mert a felhőket nézem még látok ám mást is, sőt szinte mindent. Legalábbis ami érdekel azt. Az angyal nénire rámosolygok, mert ezért a kijelentéséért jár neki egy igazán kedves és hálás mosoly, és értékelem, hogy ennyire türelmesek velem mert még egyszer sem hurrogtak le. Mariam sem, de például Fleriol bácsi igen, ő bezzeg semmire sem hajlandó válaszolni, csak ül a Lazuló előtt és vízcseppeket ugráltat a tenyerén. Mintha az olyan nagyon szórakoztató lenne. Persze ő már nagyon öreg, Mariam azt mondta, hogy már ezerötszáz éves is elmúlt, régen. Mariam szerint a „ régen” lehet akár még ötszáz év is, sosem lehet nála tudni.*
-Szuper! Akkor majd bújócskát is játszunk?
*Drycával jókat játszottunk együtt, Mariam meg mindig dühös volt mert olyankor az órákra sem mentem, persze játszani jobb mint tanulni. Azt már tudom, hogy a kastély Myärn nénié, Eldorien bácsi mégis Clarion nénire néz és most az ő szemei is olyanok mint Clarion nénié amikor korábban őrá nézett. Fúúú, mert anya is így nézett apára, emlékszem, emlékszem és utána mindig jött a nyálas rész. A szemöldököm a homlokomra ugrik, szerencse, hogy Myärn néni többet beszél mint amennyit mosolyog, mert így eltereli a figyelmemet. Az az igazság, hogy fura a tünde, mert először azt hittem olyan lesz mint Fleriol bácsi, de sokkal rendesebb. Figyelek én rá de muszáj állandóan közbeszúrnom valamit ahhoz amit mond, szóval mondhatni sztereóban beszélünk.*
-Az jó lenne… *Itt várakozón Eldorien bácsira nézek hátha belebólint.* -Már éhes vagyok….*Megint, de hát fejlődő szervezetem van, és gyors az anyagcserém.* -Fúúúú, tényleg annyi? Mantandu csarnoka nagyon nagy….*Eldorien bácsi nem mesélt még róla? Nem jártak ott? Pedig szoktak hozzánk más fajúak is jönni, persze ritkán és tudom, hogy különleges engedély kell, de ha Myärn néni Eldorien bácsi primusa, akkor talán engedély sem kell.* -Toronyszoba? Mint a mesékben. *A „mi titkunkra” vágok egy képet, amolyan „te most hülyének nézel?” félét.* -Most már nem a mi titkunk hanem az övéké is.
*Fejemmel intek Clarion néni és Eldorien bácsi felé, hát igen, et most nagyon elcseszte….bocsánat, elszúrta….bocsánat Mariam. Na jó, mindent nem szúr el, mert a hierarchiát sokkal jobban mondja el mint Mariam. Aha, piramis. Nézem a kezét és követem a szemeimmel, meg a fejemmel is. *
-Ja, érthető. Akkor te fontos tünde vagy. És mit is csinálsz Myär néni? És te Clarion néni? Te is Primus vagy? Én is lehetek majd Primus?
*Ambíció az van bennem bőven. Jó kis kalandnak nézek elébe, nem véletlen, hogy amikor megint megszólal a bingbing, mert be kell kapcsolni az öveket, a szám majdnem körbeéri a fejemet. Tényleg nem férek a bőrömbe, nem kicsit izgulok és ezért elveszítem az emberi alakomat és szélként keringek a repülő utasterében mindent leverve magam körül ami nincs rögzítve, Myärn néni haját és Clarion néniét is összekócolom, de nem direkt és kispárnák lerepülnek a székekről, oldalt a kis tárolók ajtajai kinyílnak. Talán egy percig tart az egész, végül ijedten lelek magamra és a testemre az asztalka alatt. A hangom most olyan mint egy kisegéré, szerencse, hogy nem repültem ki a gép valamelyik résén, de lehet, hogy közben arra gondoltak talán ki kellene nyitni az ajtót, hátha kirepülök. *
-Bocsi, nem tehetek róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Tünde
our magic can rule your life
☮ Főkarakter : Myärn
☮ Kor : 582
☮ Hozzászólások száma : 69
☮ Tartózkodási hely : Mikor holTémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Szer. 30 Dec. 2015 - 18:23

Rhyl, Clarion, Eldorien és Myärn


Nem leszek kicsinyeskedő, hogy megjegyezzem Eldoriennek, hogy van mit köszönnie, mikor odaül mellém. Mindenesetre csendesen beszélek én is, nem kell ezt másnak hallania.
- Értem én most is, Eldorien... - Nincs a felfogásommal gond. túlzott féltése ettől még bosszantó és megalázó, de ha ennyire atyáskodni akar, akkor nesze neked egy ötszáz éves duzzogó kamasz. Ha apukásat akar játszani, akkor azzal együtt jár a hiszti is, nem?
- Legfontosabb. - Javítom ki röviden, de továbbra is kifele nézek az ablakon, nem pillantok rá.
- Megtisztelő a feladat. A többi mit csinál? A Föld túlsó felén mentik meg a világot éppen? - Meg sem próbálom leplezni a szavaimban rejlő gúnyt, nem fogok a feladattól hasraesni, vagy lelkendezve a nyakába borulni. A többi alatt pedig sejtheti Eldorien, hogy azokra gondolok, akiket a gálán gyorsan összehívott védelmi megbeszélésre, míg én a mosdóba mentem ki. Csak hogy végre szóba tudjon állni Clarionnal. De legyen, akkor többet nem próbálok neki segíteni.
- Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy erre a bébiszitterkedésre bárki alkalmas lett volna a negyedik körtől lefele, s ha Kono-val történtek kiderítése valóban olyan fontos, akkor erre többünket kellene ráállítanod. Teszem azt Clarionnal ketten sokkal hatásosabban tudnánk nyomozni. Kivéve, ha már tudod mi történt Kono-val, s nekem most csak egy csontot vetsz oda, hogy azt higgyem, valami fontosat tehetek, vagy... - S most emelem csak el tekintetemet a kinti felhőkről és fordulok Eldorien felé a szemeibe nézve. Előre tudom, hogy nem fog tetszeni neki, amivel folytatni fogom.
- ... vagy azért nem keressük jobban Kono gyilkosát vagy gyilkosait, mert nem áll érdekedben megtalálni? Esetleg téged kellene figyelnem, ha éppen nem vagyok a kicsivel? - Állni fogom a pillantását legyen az bármilyen kemény is, de minthogy egy körrel alatta vagyok, én leszek végül az aki előbb elpillant. Igazság szerint a válasza nem izgat igazán.
- Értettem a parancsot, Nagyúr. - A parancsot megkaptam, járjak utána mi történt Konoval, majd váltsam le Clarion-t, s babaszúrozzak a kislánnyal. Így múlik el a világ dicsősége, vagy mi. Szerencsére ekkor csacsog közbe a kislány a kérdései egész garmadájával, így inkább előre hajolok, hogy a folyosón túlra lássak és elkerüljem Eldorient, hacsak nem ült közben vissza a helyére. Az biztos, hogy a kislánynak kedvesen válaszolok és nem olyan duzzogva, unottan. Ez mind Eldoriennek szól csak.
- A havat nem tudom megígérni, hacsak Eldorien nem jár közben egy vízelementálnál. De a kastély anélkül is izgalmas lesz! A repülőtértől autóval néhány óra, így ha nagyon éhes vagy, megállhatunk valahol út közben enni. Vagy itt Párizsban. A kastély pedig igazi kastély, nem tudom, az a csarnok mekkora, de a kastélyban negyvenhét hálószoba van, úgyhogy akár aludhatsz minden nap másikban is. Kezdésnek javaslom a toronyszobát, a legjobb a kilátás onnan a tóra és a birtokra... És van egy titkos lépcső is, de ez legyen a mi titkunk! - Az utolsó mondatot suttogom, de a távolság miatt is harsogva, szóval a mi kis titkunk négyünkre is érthető.
- Bizony, fontos pozíció. - Pillantok ki Eldorienre élesen, majd mosolyogva vissza a lánykára, de nem fejtem ki jobban, mit is takar a primus-ságom.
- Több primus van. Úgy képzeld el, mint egy hatalmas piramist. - Magyarázat közben kezemmel rajzolok is a levegőbe egy piramist és beszéd közben végig magyarázok kézzel is. Hát no, mégiscsak olasz vagyok valahol mélyen...
- A csúcsán Ascariel áll, ő a legfőbb primus, ha úgy tetszik. Alatta három személy áll, ennek egyike Eldorien. De Eldoriennek is van három embere alatta, így lehet ő is primus, én pedig az ő primusa vagyok. S az alattam lévő körben is hárman vannak, így szélesedik egyre jobban a piramis. Érthetőbb így?

A fekete az új fekete : ) ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Elementál
we can control over the elements
☮ Főkarakter : Eldorien
☮ Kor : 891
☮ Hozzászólások száma : 93TémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Vas. 27 Dec. 2015 - 11:18

Rhyl, Clarion, Myärn& Eldorien

 
 
Észlelem, hogy Mäyrn mennyire kedvetlen, még a szokásosnál is cinikusabb, morózusabb. Megtehetném, hogy ezúttal is vállat rántok, hidegen figyelmen kívül hagyva az érzelmeit, most mégis máshogyan döntök. Hagyom, hogy a kislány álmélkodva nézelődjön az ablakon keresztül, addig felállok, és odaülök a tünde mellé a másik oldalra, itt kevésbé hallanak minket, és talán az angyal is van annyira tapintatos, hogy nem hallgatózik direkt, amíg a jobb kezemmel váltok pár szót. A magánrepülőn így is csak négyen vagyunk utasok, a pilóta hozzánk hasonlóan örökéletű, nem kell attól félnünk, hogy meghall valamit.
- Köszönöm, hogy elfogadtad a kérésemet. Tudom, hogy nem így kéne bánnom veled. Egyszer majd talán megérted. Mindazonáltal... azzal, hogy most itt vagy, nem csak azt adom feladatul, hogy vigyázz majd a kicsire. A divatvilág egyik fontos arca vagy, így kézenfekvő a jelenléted Párizsban. – Kezdek bele vontatottan, hiszen nem tehetem állandóan, hogy mindig a védőszárnyaim alatt hagyom őt. Hiszen emlékszem még, egykoron ő volt, aki megmentett, s azóta századok teltek el, erősebb lett, lassan ideje lenne a világnak is megmutatnom, hogy mire is képes valójában. – Van egy olyan érzésem, hogy akik Kono-val elbántak, továbbra is itt vannak. Körbeszaglászhatnál. Ha éppen nem a kicsivel vagy. – Utalok arra, hogy Clarionnal majd váltásban lesznek. Remélem, hogy ezzel legalább egy kicsit ki tudom engesztelni őt, és tudja, hogy magammal kell viaskodnom azért, hogy elengedjem, ne aggodalmaskodjak érte. Lényegében egy hadvezérnek bíznia kell az embereiben, nem tehet meg mindent helyettük. Ha a nő elbukik, azt is vállalnom kell. Mert csak így éreztethetem vele, hogy tisztelem. Miután ezt megbeszéltük, felállok, hogy a folyosóra álljak, a két székre támaszkodjak, hogy így mindenkit belássak. Az előbb is hallottam, hogy az elementál kislány folyamatosan csacsogott, és mintha Clarion megpróbált volna válaszolgatni. Mindazonáltal én sem tudom teljesen jól, hogy a kastély pontosan hogy helyezkedik el, végső soron Mäyrn-ra bíztam a védelme megszervezését, ha már ő kapta ajándékba. Talán indokkal, hiszen a saját rezidenciája berendezésén túl másra is használhatjuk. Most például búvóhelynek.
- Nem tudom Rhyl, még én sem voltam itt személyesen. A házigazdánk majd körbevezet. – utalok most itt az ótündére, mégis Clarionra pillantok. Valahogy jó, hogy mindhárman itt vannak. Nem tudnám elképzelni egyikük nélkül sem az életemet, ha a kívülállók beváltják a fenyegetéseiket, legalább ők legyenek biztonságban. Lassan leszálláshoz közeledünk, innen elvileg kocsi visz majd el a kastélyig. Tényleg csak elvileg, a primusom szervezte az egészet. Ellenben lehet, hogy már holnap este elhagyom őket, de legkésőbb holnapután hajnalban. Addig még vár ránk egy kis nézelődés, a kislány elkalauzolása. Nem akarok mindent a két nőre hagyni, noha egyátalán nem értek a gyerekekhez.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Angyal
my wings are made to fly
☮ Főkarakter : ▽ Caryeth
☮ Kor : 417
☮ Hozzászólások száma : 106
☮ Tartózkodási hely : ▽ New YorkTémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Szer. 16 Dec. 2015 - 15:42

Eldorien, Myärn, Rhyl & Clarion

Fogalmam sem volt róla, hogy Eldorien effélében sántikál. Azért meglepett vele szó se róla, de talán ez a vissza kölcsön azért, amiért én is kértem már tőle segítséget. Nem... ő azért nem ilyen, azokat kérte meg bizonyára, akik tényleg a segítségére lehetnek és akikben megbízik, bár az látszik, hogy a tündének nem sok kedve van az egészhez, vagy Eldoriennel van valami gondja? Meg fogom tőle kérdezni, mert furdal a kíváncsiság. Az viszont biztos, hogy számomra jó lesz ez az út már csak arra is, hogy kicsit ne gondolkozzam. Nem sok időm lesz rá, hiszen nem szabad egy egész hetet most kiesnem a kórház életéből. Kono meghalt, a kórház új vezetőt kapott, akinek még én is segítek néha, hogy minden rendben menjen, aztán persze ott van Jeremy, aki nem viselte valami jól ezt a hírt. Kicsit úgy érzem, hogy sok felé kellene szakadnom, de majd megoldom valahogy, muszáj lesz. A lényeg, hogy tényleg addig sem gondolkodom a saját dolgaimon és az aggályaimat is kicsit háttérbe szoríthatom.
- A fő, hogy a kis hölgy jól érezze magát. - mosolyogva pillantok le a lánykára, aki már most láthatóan izgatott. Egész úton be nem állt a szája és folyamatosan nézelődött, amit megértek. Nem is tudom, hogy miért nem a könnyebb úton jöttünk a térkapuval, de gondolom már maga a repülés is egy új élmény neki és e miatt is választotta Eldorien ezt a megoldást. A tündével viszont még beszélnem kell majd, hiszen azt majd vele fogom leegyeztetni, hogy nekem muszáj lesz időnként New Yorkba mennem. Az időeltolódás miatt majd megpróbálom úgy szervezni, hogy minél többet lehessek itt segíteni és ott is, lehetőleg a nappalok alkalmával, aztán majd... végső soron az alvást hanyagolom most egy hétig. Annyi még azért belefér, nem vészes.
- A kastélyról én se tudok sokat, de ha egy igazi kastély, akkor biztosan rengeteg szoba van, amit majd mind felfedezhetünk és hatalmas kert és udvar, biztosan mesés lesz, igaz? - itt Myarnra pillantok, ő biztosan többet tud a kastélyról, mint mondjuk én. Nekem tényleg nem volt alkalmam rá, hogy ennek még utána nézzek pluszban, de nem hiszem, hogy egy ilyen lelkes pici lánynak majd lenne bármi is, ami ne tetszene ott. Ő még abban a korban van, amikor mindenért tud lelkesedni, sőt igazából akármiért. Reméljük tényleg jól érzi majd magát és még sokáig nem kell értesülnie arról, hogy mi zajlik a világban és a háttérben. Remélem, hogy kicsit a tünde is el tudja engedni majd magát, az lenne a legjobb, ha ezt Eldorien is megtehetné, de nem lep meg, hogy ő nem marad velük. Ellaellel pedig gondolom egyeztette, hogy most én sem tudom minden teendőmet ellátni egy hétig. Persze így is igyekezni fogok, erőmön felül, mint mindig.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Elementál
we can control over the elements
☮ Főkarakter : Ellael, minden pm-et ide kérek :)
☮ Kor : 12
☮ Hozzászólások száma : 20TémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Hétf. 14 Dec. 2015 - 23:19

Myärn néni,

Clarion néni,

Eldorien bácsi &én, Rhyl*Egy nagy utazóládát pakoltam be a ruháimmal és minden olyan személyes tárggyal amit úgy gondoltam nem lennék képes nélkülözni. Rajzfüzet, szénceruzák, alvómaci, fényképek anyáról és apáról, Mariam sálja amit csak kölcsönbe kértem, hogy érezzem az illatát esténként amikor nagyon hiányzik. Néhány könyvet az elementálok ősi írásjegyeiről amit szintén Mariam adott, fésűk, csatok, hajszalagok és minden lányos dolog aminek a fel teljesen feleslegesnek bizonyul majd, mert az egész időt nézelődéssel töltöm és nem lesz időm másra. Az utazóláda majdnem olyan öreg mint Mariam, de modern bőrönd nem volt Mantunduban, ezért Eldorien bácsi vett nekem hármat amibe minden belefért, miután közöltem, hogy semmit nem hagyok otthon. Miért? Mert az kell. Miért? Csak. „Szépen néz”
*Nem fértem a bőrömbe, sajnos nálam ez szó szerint értendő, így a csomagolás kissé elhúzódott, mert néha elszeleltem. Azért meg kell hagyni Elsorien bácsi türelme határtalan, irtó jó fej volt mikor rezignáltan megjegyezte, hogy azért nem kellene ilyen viharsebesen pakolnom, ráérek. Mariam a végén segített, de láttam rajta, hogy néha elmorzsol egy-egy könnycseppet és amikor elbúcsúztam tőle, azt mondta hiányozni fogok neki. Hát nekem is hiányzik most, hogy egy fémhengerben ülök és az orromat az ablaknak nyomva nézem a felhőket. Alig ismertem meg Clarion nénit és Myärn nénit, az út első felét alvással töltöttem, utána megettem két nagy croissant-t, egy nagy bögre kakaóval leöblítettem és nekiálltam kérdezősködni. *
-Lesz hó? És milyen az a kastély? Lesz saját szobám? Milyen messze van a repülőtértől, és oda hogyan megyünk?
*Persze tudtam én, hogy minden ilyen biztonsági intézkedés amiről Eldorien bácsi mesélt azért van mert még nem tudok repülni és néha se szó se beszéd csak úgy köddé válok. Azt nem tudtam, hogy Myärn néninek fogalma sincs arról ki vagyok, azóta nem történt velem meg, hogy találkoztunk, úgy tűnt, hogy lemerültem a csomagolás alatt mint egy elem. Mariam sokat mesélt az emberek világáról, de azért annál többről nem tudtam, és nekem az egész utazás egy nagy kaland és persze mindenről tudni akarok. Oda sem néztem rájuk míg kérdeztem, mert a felhők látványa úgy vonzott mint bogarat a fény, magamban éreztem ahogy kavarog a gép teste körül, ahogy áthasad a szárnyak mentén, hogy utána más formát öltsön. *
-Szerintem is jó lesz, már alig várom, hogy megérkezzünk. Mit lehet egy kastélyban csinálni? Van olyan nagy mint Mantunduban a csarnok? Mit csinál egy primus Myärn néni? Mariam néni azt mondta, hogy az nagyon fontos és bizalmi pocizió…ööö…po-zíció. A primus elsőt jelent, de hogy lehetsz te első ha Eldorien bácsi az első?
*Na igen, a hierarchia részletes taglalásáig még nem jutottunk el Mariammal, épp elég volt nekem az egész mitikus történelmet megtanulni, mert szerinte fontos, és az a rengeteg név. Szerencse, hogy Dryca ott volt nekem és együtt el tudtunk lazulni, Eldorien bácsi nem is tudja talán, hogy már a lazulóban is voltam. Talán azt sem, hogy Drycával kimentünk a nagy kapun, igaz utána nem sokra rá vissza is vittek minket, de Mariam biztos nem mondta el, különben már kaptam volna a fejemre. Bár Eldorien bácsi nem tűnik verekedősnek, szerintem nagyon aranyos, csak többet kellene mosolyognia. Myärn néninek is ami azt illeti, ő most is ugyanolyan morcin ül mint amikor elaludtam, de Clarion néni nagyon cuki. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Tünde
our magic can rule your life
☮ Főkarakter : Myärn
☮ Kor : 582
☮ Hozzászólások száma : 69
☮ Tartózkodási hely : Mikor holTémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Vas. 13 Dec. 2015 - 17:58

Rhyl, Clarion, Eldorien és Myärn


- Ahogy parancsolod... - Jegyzem meg s szívok egyet az eddig rágcsált szívószálon át a lassan felmelegedő kólából, amit kértem az utaskísérő hölgytől. Hogy repesnék a bébiszitterkedés ötletétől? Hát ezzel senki sem vádolhatna meg. Ugyanakkor nem is utálkozom, ez a vád sem érhet, éppen csak.. nem mozdít ki ez a fejlemény sem a közönyből, ami már közel egy éve jellemez engem. Fogalmam sincs, minek kell egy kölyök vigyázásához két ember, pláne két befolyásos nő a felső körökből, hogy hízelegjek is kicsit magamnak, ha már mást úgy sem ér a címem, mert komoly feladatot nem kapok. Biztos vagyok benne, hogy a kastélyt is azért adta Eldorien, hogy börtönömül jelölje ki, ahova bezárhat ilyen nevetséges feladatokkal. Azt bezzeg nem mondja el, hogy ez a nyeszlett kis gyerek kicsoda vagy micsoda, s ugyan mitől olyan fontos, hogy ennyire vigyázni kell rá, pláne nekünk. Védjem meg, na igen, de kitől és mitől? Magamban egy röpke pillanatig elszórakozok annak a gondolatával, hogy Rhyl Eldorien bal kézről született gyereke talán pont Clariontól, s órák óta ez az egyetlen dolog, ami halovány mosolyt tudott csalni a szám sarkába, ahogy a folyosó másik oldalán ülve meredek ki az ablakon a felhőket nézve. Mindig ablak mellé ülök, ha tehetem. De attól még, hogy nem a többieket figyelem tekintetemmel, hallok mindent és gyorsan is reagálok, mint az előbb is. Persze, parancsra még jól is fogom magam érezni, hát nem ez egy védelmis második körös primus dolga? Utálatot ugyanakkor legfeljebb Eldorien érezhet ki maró gúnyomból, ezt Clarion és a kiskölyök felé nem mutatom, ők inkább csak a mindenmindegy hangulatot érezhetik. S ami azt illeti, Clarion még jobban is érdekel, mint az aprónép.

A fekete az új fekete : ) ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Elementál
we can control over the elements
☮ Főkarakter : Eldorien
☮ Kor : 891
☮ Hozzászólások száma : 93TémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    Vas. 13 Dec. 2015 - 17:22

Rhyl, Clarion, Myärn& Eldorien

Ha már megígértem az elementál kislánynak, hogy elviszem a nagyvilágba, akkor be is tartom. Nem valószinű, hogy a még életben lévő szülője is visszatér hozzá, ezért nincs más választás, nekem kell megadnom számára a figyelmet, a gondoskodást. A dolog szépséghibája csak, hogy tökéleletesen alkalmatlan vagyok a szerepre. Ahogyan Clarion is megmondta, nem tudom kimutatni az érzelmeimet, valahogy mindig úgy véltem, hogy ez gyengeség lenne a részemről. A sors iróniája, hogy most olyan nőket kell megkérnem, hogy vigyázzanak a kislányra, akiknek mégiscsak sikerült adnom valamit, legyen az gesztus, segítség, remélem ezzel az ótünde kivánsága is megvalósul, hogy az angyal társaságában többet vagyok az utóbbi időben. Megfogalmazni ellenben nem sikerült, hogy akarok-e bármit is Clariontól, attól függetlenül, hogy meghallgattam a szárnyait illetően, s cserébe kértem tőle a vigyázást, Myärn pedig egész egyszerűen tartozik nekem ennyivel. Na nem mintha ki akarnám tőle zsarolni, hogy most aztán köteles törleszteni. Annyit kérdeztem tőle csupán, hogy hol tudnánk elszállásolni az elementál kislányt, ahonnan lesz lehetősége körülnézni felügyelet alatt, mégis valami védett hely, így merült fel a közös ötlet, a franciaországi kastély, amit még a MET gálán „nyert”. Miután a kicsi még nem tud repülni, a térkapuk használatához pedig komoly felelősség kell, így Rioból magánrepülővel megyünk Párizsig, most éppen leszálláshoz készülődünk.
- Köszönöm, hogy vállaltátok, biztosan jól fogjátok magatokat érezni. – Szögezem le a tényt, hogy én nem maradok túl sokáig, a munkám visszaszólít majd Dél-Amerikába, s egyébként sem tisztem az, hogy érzelmi töltetet vigyek ebbe az egész, szinte családi idillnek tűnő kirándulásba. A két nővel azt beszéltem meg, hogy csak egy hétről lenne szó, ennyit kibírnak, én viszont csak egy-két napot maradok. A többi majd kialakul köztük. A repülő ablakában kuksoló lánykát mindazonáltal kedvtelve figyelem, olyan kicsi még, nekem nem adatott meg, hogy egy ilyen energiabomba lányom legyen. Remélem azért, hogy valóban nem fog hisztizni, az elementál gyermekek sok tekintetben rémesebbek, mint az emberek.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Admin
i'm the leader
☮ Főkarakter : Caryeth, Eldorien, Ellael
☮ Hozzászólások száma : 336TémanyitásTárgy: Paris-Charles de Gaulle    Vas. 13 Dec. 2015 - 17:21


Paris-Charles de Gaulle

A párizsi repülőtér

írta Eldorien
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fateofascariel.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom
Don't Hide Your Real Face

TémanyitásTárgy: Re: Paris-Charles de Gaulle    

Vissza az elejére Go down
 
Paris-Charles de Gaulle
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate of Ascariel :: A nagyvilág :: Párizs-