Share | 
 

 Köztemető (Queens)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Don't Hide Your Real Face

avatar
Admin
i'm the leader
☮ Főkarakter : Caryeth, Eldorien, Ellael
☮ Hozzászólások száma : 336TémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Szer. 28 Okt. 2015 - 7:27Szabad játéktér!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fateofascariel.hungarianforum.com

Don't Hide Your Real Face

avatar
Ember
we have the strongest faith
☮ Főkarakter : ♡ Caryeth
☮ Kor : 24
☮ Hozzászólások száma : 26TémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Hétf. 12 Okt. 2015 - 21:39Meraxes & MirabelleKissé azért elkerekedik a szemem. Persze tudom, hogy létezik ilyesmi, hogy lehet hatni egy bíróra és az nem feltétlenül rossz, ha ezt jó irányba lehet megtenni, de azért remélem, hogy az a bíró magától is átlátja majd a helyzetet és ezek a veszélyes alakok nem kerülnek ki mostanában az utcára. Az senkinek sem lenne jó.
- Az is valami, ha legalább hatni lehet rájuk, de nem értem, hogy... miért nem eleve a jó döntés hozzák meg. - csak halkan sóhajtok egyet. Elég rémes a világ manapság, hogy egyáltalán esély van a korrupcióra, mert hát ez egyértelműen ez, ha egy bíró nem az igazság alapján dönt, hanem más is befolyásolhatja. Tudom én, hogy ma már nem minden meg úgy, ahogyan kellene, de én még mindig próbálok hinni a jóban, hogy legalább az esetek nagyobb részében győz az igazság és csak kisebb részükben nem, hiszen most nekem is volt segítségem, nem lett ennek az egész éjszakai incidensnek katasztrofális vége.
- Ennél az esetnél azt hiszem nem az lett volna a legfőbb gond, úgyhogy... tényleg rendkívül hálás vagyok. - halvány mosollyal pillantok rá, hiszen megmaradt a táskám és az életem is, csak az esernyőm sínylette meg az esetet, de az a legkisebb probléma egyértelműen és a legkevésbé zavar. Az eső szemerkél ugyan, de túlélem, kicsit elázom, de majd megszáradok, ez még mindig jobb, mintha tényleg bajom lett volna, mert ragaszkodtam a táskámhoz. A baj az, hogy az ember ilyen felfokozott állapotban még csak nem is igen gondolja át a dolgokat akkor sem, amikor később józanul visszatekintve tudja, hogy mit kellett volna tennie.
- Igen, a szívünk mélyén mindig őrizzük őket. - szeretetteljes mosollyal pillantok vissza a temető felé, ahogyan elindulunk. Teljes mértékben egyetértek vele. A szüleim itt vannak a szívemben örökké, ezt nem veheti el tőlem a mostohám, még ha mindent próbál is kihúzni alólam, de ez tényleg az enyém marad.
- Úgy lesz, igyekszem nem gondolni rá és nagyon köszönöm! - nem is tudom hányadszor hálálkodom neki, de tényleg így érzem. Nagyon kedves és segítőkész. Nem tudom, hogy ez mennyire igazi, mármint tudjátok vannak olyanok, akik gond nélkül ajánlanak fel bármit, aztán persze nem gondolják komolyan. Én sem gondolom így most elsőre, hiszen rendőr, biztosan van épp elég dolga, nem az, hogy egy lányt pesztráljon, csak mert új a városban.
- Persze értem én, csak hát biztosan nincs idő pesztrálgatni minden lányt, akinek rosszul sikerül az estéje. - oké nálam finoman szólva is rosszul sikerült, hiszen majdnem meghaltam... vagy rosszabb, ki tudja, hogy mi történhetett volna. Végül is az a fő, hogy nem lett nagyobb baj, de tényleg nem várom el, hogy még mellettem is legyen, hiszen a rendőröknek nem ez a dolga, még a szabadidejükben sem, vagy is akkor meg főleg.
Bólintok, csendben battyogunk el a közeli kávézóig. Ott biztosan van minden, tea, forrócsoki, talán utóbbira voksolok, vagy arra, ami olcsó, nem nagy a nálam lévő keret, ha pedig teszem azt meghívna, akkor főleg nem fogok költekezni, ennyire azért vagyok illedelmes. - És... mióta dolgozik rendőrként? - pedig igazából a miért érdekelne jobban, de ha már segített és elhívott ide, nem is kérdés, hogy érdeklődöm felőle, mégsem akarok csendben ücsörögni és kortyolgatni a forrócsokimat.

♫ Seven nation army ♫RuhaMentőakció
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Csüt. 8 Okt. 2015 - 21:35

Mirabelle & Meraxes

Elgondolkodtam egy pillanatra, a kérdése jogos volt. Még én sem tudtam, hogy oldom meg, hogy a három rohadék ne jöjjön ki többet a börtönből. Most az egyszer nem a jó zsaru szerepét kell felvennem, ha valamit elakarok érni. Bár ez nagyban függ attól, hogy kifog tárgyalni.
- Amint megtudom ki lesz a bíró, már eltudom intézni. – válaszolok végül, közben megdörgölöm az államat, s megbeszélem magammal, hogy találkozom reggel a borotvával, mert már lassan a Mikulás is megirigyli a szakállamat.
- Nagyon szívesen, mindenkinek ezt tanácsolom, mert nem kis pénzösszegbe kerül, ha eltűnik az összes irat. – közben persze az eső is zúdul ránk az eső, mert miért ne? Az időjárás nincs arra tekintettel, hogy majdnem baleset történt itt, bár ki tudja lehet a Természet Anya ezzel szórakozik. Szórakozhatna mással is, ezzel a futásomra szánt időt is tönkretette. De legalább Belle-el nem történt semmi. Ez már kárpótolt a kihagyott kilométereket, majd holnap lefutom, ha nem lesz dolgom.
- Igazat kell adjak, a legrosszabb ami történik velünk, ha elveszítünk egy szeretett személyt. Viszont szerintem mindig velünk maradnak. – mosolyodom el egy egész pillanatra, de aztán rendezem az arcvonásaimat.
- Nem is fogsz vele többet találkozni, a rács mögött fog ülni remélem élete végéig. Ha nem is sikerült életfogytiglanit kapnia, pedig megérdemelné akkor is kap legalább tíz évet. Meg a többi csőcselék is. A sebhely meg nem szép látvány, de próbálj majd valami másra gondolni. Az első napok persze nehezebbek lesznek, viszont bármi van segítek. – fogalmam sincs hol szerezte azt a sebhelyet, de nem volt éppen szívmelengető látvány még nekem se, bár én nem egyet láttam, mégis taszított a látványa.
- Nem, nem tartasz fel. Futni máskor is tudok, majd holnap kijövök talán az eső sem fog esni. Ha mégis majd amikor szebb lesz az idő bepótolom. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, és egy napba nem fogok belehalni sem. – vonom meg a vállamat könnyedén.
- Na, menjünk. Jót fog tenni egy meleg ital.– indulok el a kávézó irányába. Már lassan teljesen átázik az én ruhám is, lehet már Belle rég átázott, de talán egy kis csoki jót fog neki tenni. Na meg nekem is eltereli legalább a gondjaimat, nem mintha olyan sok lenne, de a munkában akad pár, amit még nem sikerült megoldanom.[/color]

Vissza az elejére Go down

Don't Hide Your Real Face

avatar
Ember
we have the strongest faith
☮ Főkarakter : ♡ Caryeth
☮ Kor : 24
☮ Hozzászólások száma : 26TémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Szomb. 26 Szept. 2015 - 19:57Meraxes & MirabelleLehet, hogy pozitívan állok a világhoz alapvetően, de ettől még tudom, hogy mi hogyan működik, hogy a dolgok soha sem egyszerűek, hogy a rendőrség nem tud mindent megtenni azért, hogy megállítsa a bűnözést, hiszen ők sem kaphatnak el mindenkit és a bíróság kiengedi azt, aki nem követett el olyan nagy bűnt. Ezek az alakok visszaesők ugyan, de nem bántottak... bár attól tartok megtették volna, ha nem érkezik időben a segítség.
- Hogyan, ha a bíró kiengedi őket? - van valami módon ráhatása vajon? De hát mégis hogyan lehetne? Nem tudom, hogy mit tudna tenni azért, hogy bármi más legyen, hiszen... azért ez nem ilyen egyszerű, ő pedig egy rendőr ha jól értettem, nem pedig bíró, ők erősebbek ilyen téren nem? Nem vagyok persze ebben azért biztos, de a jó ég tudja.
- Igaza van, ez jó ötlet lehet. Készetek róluk másolatot, köszönöm! - hálás mosollyal pillantok rá annak ellenére is, hogy lassan sikerül istenesen elázni, ha itt beszélgetünk, mivel az esernyőmnek annyi. A táskám szerencsére meg van, de nem most az esőben pakolom át az egyebeket a kabátomba. Majd akkor, ha már valami fedett és lehetőleg nyugodt helyen leszek. A temető amúgy sem a legjobb terep arra, hogy az ember beszélgessen és új ismeretségeket szerezzen. Mondjuk amúgy se gondoltam volna, hogy erre majd így kerül sor. Nem ismerek még sokakat a városban, de mostanában elég szépen összefutottak a szálak az életemben, meg persze a kisebb-nagyobb katasztrófák.
- Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én teszek így és részvétem. Mindig nehéz elveszíteni valakit, aki fontos volt. - nem tudom, hogy pontosan kije halt meg, vagy mikor és miben, de az biztos, hogy nem lehetett számára valami kellemes a dolog, mert elveszíteni valakit soha sem az. De tényleg megnyugtató, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki ezt teszi. A szüleimhez nem járhatok ki a temetőbe, de így legalább úgy tehetek mintha és még mindig jobb úgy beszélni valakikhez, hogy valamikor melletted voltak, mintha naplót írnál, hiszen az aztán végképp teljesen személytelen.
- Tehát egy sebhely. Ijesztő volt a fickó attól csak még inkább. remélem, hogy soha többé nem találkozom vele. - igazából nem is merült fel bennem, hogy a sebhely valami más lenne, mint ami, nem gondoltam semmi furcsaságra, csak nem értettem, hogy miért volt annyira furcsán torz az arca, mert az biztos, hogy nagyon is az volt és remélem, hogy nem kerül elő majd rémálmaimban. De nem is akarok most erre gondolni, jót fog tenni az a kávé, vagy forrócsoki, valami meleg, legalább tényleg kiver minden zavaró gondolatot a fejemből.
- Rendben van, ígérem, hogy szigorúan nappal jövök csak ide. - most már sikerül mosolyt varázsolni az arcomra, azt viszont hagyom, hogy mutassa az utat, mert én nem igazán ismerem a környéket és nem tudom, hogy merre lehet kávézó, vagy hasonló. - De ezzel nem tartom fel? - nem akarok én gondot okozni és lehet, hogy nem ér rá, hiszen futni jött, nem pedig engem pesztrálni, csak mert nem voltam hajlandó odaadni a táskámat három veszélyes alaknak. Biztosan nem így képzelte el a mai estélyét.


♫ Seven nation army ♫RuhaMentőakció
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Szer. 23 Szept. 2015 - 21:53

Mirabelle & Meraxes

- Ez így van, egyáltalán nem ártatlan viszont, nem én döntök a sorsukról. Jó néhány gazfickót akartam már rács mögött látni, de a bíró szépen elengedte őket. Talán velük nem így lesz. De nem tudom, majd a tárgyalásukon kiderül minden. Teszek róla, hogy ne jöjjenek ki. – mosolyodtam el bíztatóan. Túl sok volt már a rovásukon. Talán ennyi már elég lesz, hogy pár évig a rács mögé üljenek, s imádkozzanak,hogy ne hajoljanak le a szappanért.
- Rendben van, ezt is megértem. Viszont, a fontos iratairól esetleg készíthetne fénymásolatot, tudom nem éppen a legjobb megoldás, de legalább nem az eredeti tűnik el. Na meg az is egy jó dolog, ha külön teszi a dolgait, tegyük fel a pénztárcát, és a telefont a kabátjába rakja. Így megint csak az apróságokat tudják elvinni a táskával amit be lehet szerezni. – jutott eszembe néhány tanács, amit szoktam ajánlani ilyen esetben. Jó én nem használom ezeket, mert megtudom magam védeni, viszont a kisasszonyról nem képzeltem el, hogy bármilyen harcművészetben jártas lenne.
- Nem kell magyarázkodni. Én is így vagyok vele, egy kedves ismerősömhöz mindig kijárok ide, bár nem itt van eltemetve mégis úgy hiszem, ha innen beszélek hozzá könnyebben meghallja. Súlyos esetnek tűnhetek, de én így hiszem, mindenki ragaszkodik valamihez. – igen, egy hangyányit a szentimentalizmus rabja voltam, viszont nem tehettem róla, Rhaenys-szel itt szerettem megosztani az aggályaimat, örömteli híreimet, vagy egyszerűen a lányunkról beszéltem neki, akit nem régiben ismertem meg.
- Rendben van, akkor Mira. Sebhelyes volt, az egyik tag arcát egyszer megvágták, azóta elég riasztó látvány lett belőle, biztos azt láttad. Mást nem hiszem, ez nem egy ijesztő detektív sorozat ahol kiderül, hogy a rosszarcúak valami fantasztikus kaszt tagja. Csak lett egy sebhelye, ne aggódj miatta. – sóhajtottam fel halkan. Nekem már megszokott volt egy-egy ilyen, persze aki először találkozott ilyenekkel azokat megrémiszthette.
- De menjünk, még a végén jobban elázunk, aztán nem engednek be, mert mindent összevizezünk. Holnap pedig eljöhetsz ide, de csakis szigorúan délután, megegyeztünk? – néztem rá komoly tekintettel, ki tudja ha megint ilyenkor akar jönni mi történik, nem hiszem, hogy megtámadnák, de ha igen, akkor meg lehet nem járok erre. Inkább előzzük meg a bajt.[/color]

Vissza az elejére Go down

Don't Hide Your Real Face

avatar
Ember
we have the strongest faith
☮ Főkarakter : ♡ Caryeth
☮ Kor : 24
☮ Hozzászólások száma : 26TémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Kedd 25 Aug. 2015 - 16:22Meraxes & MirabelleNem mondom, hogy reszketek a sokktól, de az jó látszik rajtam, hogy nem vagyok épp a legjobb állapotban most lelkileg, ami azért valahol érthető. Mégis csak most támadtak meg és ki tudja, hogy ha nem jön a megmentőm, akkor komolyabb dolog is történhetett volna, mint az, hogy megpróbálják elvenni a táskámat, bár már az is rettenetes lett volna számomra, hiszen nincs másik és ebben is fontos iratok és értékek vannak, arról már nem is beszélve, hogy a mostoha anyám biztosan nem értékelte volna, ha szakadt ruhában és persze ázottan táska nélkül megyek vissza. Az eső még most is kellően problémát jelent, hiszen az esernyőmnek annyi, az eső pedig még most is békésen szemerkél, rendesen el lehet ázni benne, ha az ember nem figyel oda.
- Dehogy ártatlanok! De akkor börtönbe mennek? De kikerülnek onnan majd... ilyen veszélyes alakok pedig... - na igen az igazságszolgáltatás... nem egyszerű helyzetben van. Csak azért, mert megtámadtak engem nem fognak éveket kapni, akkor pedig kijutnak majd és ki tudja, hogy annak milyen következményei lehetnek. Az biztos, hogy nem lesz kellemes, ha valaki mást is megtámadnak, de talán minél többször buknak le annál súlyosabb a büntetés is, na de mi van azokkal az esetekkel, amikor nem jár arra pont egy megmentő, mint a százados?
- Köszönöm uram! Igaza van, csak hát... nekem pár napra is kellemetlen ez, nincs másik és fontos értékek vannak benne, amik ha megsérülnek... Nem adhattam csak úgy oda. - persze igaz a van, értem én valahol mélyen, hogy nem szabadott volna annyira ragaszkodnom a táskámhoz, hiszen mégis csak az életem a fontosabb, de reflex volt és valahogy attól tartok, akkor se hagytak volna csak úgy elmenni, ha nem ragaszkodom ahhoz, hogy az enyém maradjon a holmim. Félő, hogy jó eséllyel mindenképpen bajom lett volna, az egyik alatt legalábbis olyan fenyegetően nézett ki a kapucni alól, hogy... na az tényleg félelmetes volt.
- Oh, én... köszönöm. - bököm ki kissé zavartan meghallva a bókot. Mondjuk ez legalább hirtelen kibillent az amúgy nem túl kellemes még mindig kissé kocsonya állapotomból, és tudok arra koncentrálni, amit kérdez. - Igaza van. Sokáig tartott az órám és messze van a temető, és én úgy éreztem, hogy most kell beszélnem velük. Mármint... tudom, hogy butaság, de... Ígérem figyelni fogok máskor. - teszem még hozzá gyorsan, mielőtt még tovább folytatnám ezt a már amúgy is kusza mondatot a halottakkal való beszélgetésről, amit magam sem gondolhatok komolyan igaz? Persze nem is szó szerint értem, de néha jól ide kijönni, és beszélni a szüleimmel, még ha nem is itt nyugszanak, de legalább kiadom magamból mindazt, ami nyomaszt.
- Köszönöm, ez kedves... James. - végre sikerül egy hevenyészett mosolyt is az arcomra varázsolni. Még kissé vérszegény, de ez is valami. Igaza van, nem így kellene hazamennem, még mindig reszketek kissé, jót fog tenni a forrócsoki és persze, ha kissé átmelegszem, hiszen az esernyőmnek is annyi. - És akkor csak szimplán Mirabelle, vagy Mira, amelyik szimpatikusabb. Tudja... biztosan csak a sötét és a kései pillanat miatt volt, de az egyik férfi arca nagyon furcsa volt, riasztó. - bukik ki belőlem végül ez is, bár talán nem kellene. Lehet, hogy csak az ijedtség miatt láttam másnak, mint egy átlag embert, vagy talán valami sötét gonosztevő volt, aki már járt börtönben és sebhelyes volt az arca, de még életemben nem láttam olyat, akin tetoválások is voltak, legalábbis olyat nem, akinek az arcán, ilyen barázdáltan.

♫ Seven nation army ♫RuhaMentőakció
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Vas. 23 Aug. 2015 - 0:39

Mirabelle & Meraxes

- Igen, sajnos ismerem őket. De most már nem fog velük találkozni. Sejtéseim szerint öt percen belül egy rendőrautó hátuljában fognak ülni, és rimánkodni, hogy ők ártatlanok. – ledobom magamról a kapucnimat, végtére én nem bűnöző vagyok. Még valaki erre jár és azt hiszi én akarom bántani a kisasszonyt, ami badarság lenne, de hát az emberek előbb hisznek a szemüknek, aztán gondolkodnak mikor késő.
- Helyes, örülök, hogy a kis ijedtségen kívül nem esett baja. Legközelebb pedig hagyja, hogy elvigyék holmiijait, tudom ez rosszul hangzik, viszont így kisasszony nem lesz baja. Amit meg elloptak azt a rendőrség igyekszik visszaszolgáltatni, csak jó helyen kell kopogtatni, nem minden fakabát olyan elviselhetetlen, hogy rögtön elhajtja az embereket. Persze ehhez az kell, hogy meg is legyen, van amikor elvisznek egy táskát, de nem találják meg, mert az elkövetők kidobták valahova, nincs benne értékes akkor ezt teszik. – teszem hozzá egy fanyar grimasszal.
- Érdekes nevet kapott, de attól függetlenül gyönyörű. Egy gyümölcs is hasonló néven létezik, hatalmas sárga szilva. Viszont ez nem érdekes, az már igen, hogy mit keres itt ilyenkor? A megemlékezés nálam is szent dolog, de ígérje meg, hogy másik időpontra rakja, ami nem ennyire későre. Ez az időpont a rablóknak kedvező. Temetőben az képes rabolni akinek már nincs vesztenivalója, és nem tiszteli a halottainkat.. – jegyzem meg halk sóhajjal. Rhaenys-nek is volt itt egy síremlék, gyakran jöttem ki hozzá beszélgetni. Úgy gondoltam hallja amit mondok, az én értékrendem szerint a lélek létezett. Most is megakartam állni, hogy elmondjam neki a lányunk csodálatos nő lett, igaz sokat nem tudok róla, de sosem szoktam tévedni Omeranys csodálatos, csupán nem képes elhinni ezt, de mire is való az apja, ha nem arra, hogy megmutassa ezt.
- Phoenix kisasszony esetleg elfogad egy meghívást a közeli kávézóba? Jobban szeretném úgy haza kísérni, hogy teljesen nyugodt. Erre az incidensre meg a legjobb egy belga forró csoki. – kérdeztem egy barátságos mosollyal.
- Még valami, csak James, a magázás öregít. -Vissza az elejére Go down

Don't Hide Your Real Face

avatar
Ember
we have the strongest faith
☮ Főkarakter : ♡ Caryeth
☮ Kor : 24
☮ Hozzászólások száma : 26TémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Szer. 12 Aug. 2015 - 13:02Meraxes & MirabelleFogalmam sincs, hol lehet a harmadik alak, de az esernyőmnek annyi, az már biztos. Nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki ezt, mintha csak a sors ellenem lenne és nem is lenne esélyem rá, hogy jól alakuljanak a dolgok. Épp elég az, ami történik velem otthon. Hiányoznak a szüleim és még a gyászomat is megzavarják. Persze még így is naivan hiszem, hogy elmennek, hogy békén hagynak és én békében maradhatok, de semmi esélyem sincs rá, bármennyire is igyekszem. A szíven hevesen kalapál, ahogy az esernyőm két darabban végzi, a lábam reszket, amikor elkapja a karomat az egyik ismeretlen alak és én próbálok ellentartani, de egyértelműen sokkal erősebb nálam és még mindig nem értem, hogy a kapucnis alaknak velem szemben mitől van ilyen brutális ereje és főképp mitől néz ki annyira furcsán az arca, mintha heges lett volna... bár a sötétben nem látni mindent részletesen.
Végre meghallom az újabb hangot, és a karomon is érzem, ahogyan a szorítás alább hagy, én pedig végre reszketve ugyan, és most már el is ázva, de felszabadulhatok. A fickók láthatóan megijednek, szépen sorban rohannak el a temető kijárata felé, miközben az ismeretlen tárcsáz. Nagyon remélem, hogy nem valami olyan okból, aminek nem fogok most örülni. Csak jó lenne, ha rendben lenne végre ez az egész rémes állapot, ha a mai nap már nem tartogatna újabb rémségeket.
- Látta... látta az arcát? Ismeri őket? - habogva húzom össze magamon a kabátot. Az esernyőm a földön, annak már annyi, az eső pedig még most is rendületlenül csepereg és egyértelműen úgy tűnt, hogy tudja, hogy kik voltak a támadók, hogy talán még ismerte is őket, de vajon honnan? Rendőr lehet talán? Legalábbis úgy tűnik. A századosi rang akár katonára is utalhat, de nem számít. Az a fő, hogy jött és segített, nem pedig az, hogy kicsoda pontosan. Ha ő nincs, akkor ki tudja hogy mi lett volna velem. Mégis miért kezdtem el hősködni? Ha hagyom, hogy elvigyék a táskámat, talán az is elég lett volna, én meg elkezdtem ellenállni, mégis hova a fenébe gondoltam egyáltalán?!
- Nem én... én jól vagyok, köszönöm százados. Mirabelle vagyok, Mirabelle Phoenix és a szüleim sírjához jöttem csak és ezek az alakok... mégis ki képes épp egy temetőben kirabolni valakit? Ez annyira... annyira... - igen, azt hiszem kissé sokkolt a dolog, nem véletlenül szorongatom még most is a táskámat és nem vettem rá magamat, hogy elmozduljak egyáltalán a helyemről. Nem menne ez most, túlságosan megrettentett ez az egész helyzet. Arról már nem is beszélve, hogy a mostohám baromi mérges lesz, ha úgy megyek haza, hogy annyi az esernyőnek és bőrig áztam. Így sincs túl sok ruhám, azóta, hogy eljöttünk nem garázdálkodhatok sok mindenből, nem épp én kapom az új ruhákat rendszeresen. Pedig ennek meg kellene száradnia gyorsan, holnap is kelleni fog, főleg a cipőm, de talán majd a kandalló mellett lesz rá esélye.

♫ Seven nation army ♫RuhaMentőakció
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
Don't Hide Your Real Face

avatar
VendégTémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Csüt. 6 Aug. 2015 - 22:07

Mirabelle & Meraxes

Otthon voltam már egy hete kb. és kezdtem becsavarodni, így mikor délután visszatértem a bevásárlásból, elhatároztam, hogy megyek futok egyet. De persze mikor elakartam indulni Blöki úgy döntött a szőnyeg közepére pisil.
- Most komolyan? Blöki, miért? Kizárlak az erkélyre. – csóváltam meg a fejem, még szerencse, hogy csak egy kis szőnyeg volt a nappaliban. Morogva bedobtam a mosógépbe, majd feltöröltem a tócsát is, és betartottam az ígéretemet kizártam az erkélyre.
Az eső is esni kezdett, de nem érdekelt fejembe húztam a fekete cipzáros felsőm kapucniját és a probléma megoldódott. Nem terveztem sokat futni, csak három-négy kilométerre gondoltam. Queens-i temetőt vettem célba, ilyenkor már nem szokott egy lélek sem ott lenni. Na meg a térkapu is itt van, s szerettem néha megnézni, hogy esetleg nincs-e valami probléma. Dulakodás hangjaira lettem figyelmes, ez sosem jelentett jót, legalább elvoltak foglalva a fiatal hölggyel. Mármint ez nem jó, de most, hogy a harmadik bűnözőt elkaptam, s leterítettem a földre inkább rám koncentráltak.
- Gyönyörű esténk van nem? Hagyják békén a fiatal hölgyet. Velem azért nehezebb elbánni, s így megzavarni egy megemlékezést, manapság a mocskok sem adják meg a kellő tiszteletet. – csóváltam meg a fejemet, miután ledobtam a kapucnimat a fejemről. Elégedett mosollyal konstatáltam, hogy felismertek. A múlt héten engedtem el őket, mert nem volt elég bizonyítékom, hogy bent tartsam őket.
- A múlt heti nem volt elég, igaz? De rendben megint felajánlom vagy elmentek innen, vagy a temetőben kell verekednünk, ami az én értékrendemhez nem nagyon illik, de tehetek kivételt. – engedtem el a fiatal kölyköt akinek eddig a karjait szorongattam.
- Vagy hívhatom a többieket, biztos örülni fognak maguknak. – fontam össze a karomat a mellkasom előtt, s intettem a fejemmel, hogy távozhatnak. Miután hallótávolságon kívül estek fogtam a telefonom, s tárcsáztam az itteni rendőröket. Nem az én területem, ugyan DEA ügynökként messzebb ér a kezem, viszont még két hétig szabadságon vagyok. Mosolyogva fordulok a kisasszony felé, nem szeretném, hogy tartson tőlem.
- James O’Neal százados, mondanám, hogy örülök a találkozásnak, viszont akkor nem az igazat mondanám, ugyanis nem szeretem az ilyen találkozókat, de ez szerencsére jól sült ki. Nem esett baja igaz? – kérdeztem kíváncsian, közben azért végigmértem, viszont nem láttam semmi külső sérülést, mármint az arcán mert csak azt láttam, szerencsére éppen időben érkeztem, s nem eshetett nagyobb baja. Bár lelkileg kitudja hogyan fogja ezt megélni, itt vagyok és segítek neki.Vissza az elejére Go down

Don't Hide Your Real Face

avatar
Ember
we have the strongest faith
☮ Főkarakter : ♡ Caryeth
☮ Kor : 24
☮ Hozzászólások száma : 26TémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   Csüt. 30 Júl. 2015 - 21:00Meraxes & MirabelleVan, amikor határozottan szerencsétlennek érezheted az életedet nagyjából minden fronton, aztán később mégis arra eszmélsz, hogy történnek időnként jó dolgok is, csak meg kell látnod őket, még ha néha nagyon nehéznek tűnik is. Ide sorolhatom azt az apróságot is, hogy bár a szüleimet Angliában temették el, de sikerült nagy nehezen elérnem azt a mostohámnál, hogy legalább egy kis emlékhelyet állíttasson itt apának, mintha ide lenne eltemetve. Mégis csak az özvegye, nagy nehezen hajlott rá, azt hiszem főleg azért, hogy jobban úgy tűnjön, hog érdekli az egész, pedig tudom jól, hogy cseppet sem, csak próbálja a látszatot fenntartani, ha már maradt pénz, amit örököltem, ha nem is sok és persze ő szeretné még arra is rátenni a kezét, ha lehetősége lenne rá. No, de legalább e miatt itt lehetek, bár tudom, hogy nem a legjobb időt válaszom arra, hogy ezen a környéken temetőbe jöjjek el.
Egyszerű a hely, nekem pedig még csak kocsim sincs, és már lassan sötétedik, de nem érdekel. Az eső csepergése sem, passzol a borongós hangulatomhoz. Egy szál fehér rózsa van csak nálam, ennyire még tellett, persze e miatt kihagytam az ebédet a suliban az előkészítőn, de mégis mi mást tehettem volna? Akartam a virágot és az evés nem annyira fontos, majd ott lesz a vacsora, már ha hagynak valami a mostohatestvéreim. Általában szoktak, a maradékot, ami nekik már nem kell, meg tudok osztozni rajta Bolyhossal, a kutyussal, akit pár napja fogadtam be. Persze csak úgy tehettem meg, hogy én gondoskodom az ételéről és kb. mindenről, akkor maximum én eszem még kevesebbet, ahogyan a mostohaanyám mondta. Nem érdekel, akkor majd így lesz, de szegény olyan ázott és kivert volt, hogy valaki kell mellé, aki segít neki.
Lassú léptekkel vágok át a kihalt és sötétedő temetőn. A ruhám is sötét, az esernyőm kissé kopottas, de azért látszik még rajta, hogy valaha feketének indult, most már inkább a sötét szürke felé hajlik. Végre elérem a célt, a sírkövet, ami előtt nem sok minden van és én tudom, hogy a föld alatt sincs semmi az ég világon. Nem ez számít, maga a környezet, a gondolat, hogy így is jobb, mint a semmi. Persze kérdezhetnéd, hogy akkor miért nem elég ha mindezt otthon teszem meg. Egyszerűen csak itt mégis más az egész. Halk sóhajjal teszem le a rózsát egyszerűen csak a kissé ázott fűbe. Szemerkál, nem olyan vészes, hogy sáros legyen a talaj, de azért nem térdelek le, csak megállok a sírkő előtt. Nem szoktam hangosan beszélni ilyenkor, csak gondolatban, ez is sokat jelent nekem.
A közeledő lépteket először meg sem hallom, nem is figyelek rájuk különösebben, csak amikor már egészen közel érnek. Nem fordulok hátra, nem feltételezek én rosszat, tovább mennek... tovább mennek igaz? De nem ez történik, érzem, ahogyan két oldalról lép mellém egy-egy, én pedig szorosabban fogok rá az ernyőre, no meg húzom közelebb magamhoz a táskámat.
- Elnézést... nem vagyok ide valósi, nem ismerem jól a kör... - nem sikerül befejezni a mondatot, mert kissé belém fagy a szó, amikor a harmadik is elém kerül. Kapucnis, az arca határozottan csúnya, mintha sebhelyei lennének, de a sötétben nem látni rendesen. Nevetve nyúl a táskám felé, én pedig reflexből lépek hátrébb. Na igen, mondhatni most lény okos domokos... azért nem fogom csak úgy odaadni neki. Erre már közelebb lép a jobb oldali is hozzám és egy mozdulattal kapja ki az esernyőt a kezemből, úgy törve el, mintha csak valami piszkafa lenne, amit még egy gyerek is ketté tud roppantani. Én pedig csak egy újabbat lépek hátra, immár az eső hűvösen áztatja az arcomat, bár ez sokat nem segít abban, hogy megnyugodjak, a szívem majd kiugrik a helyről. Szóval most kéne futni? De hol a harmadik?

♫ Seven nation army ♫RuhaMentőakció
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Don't Hide Your Real Face

avatar
Admin
i'm the leader
☮ Főkarakter : Caryeth, Eldorien, Ellael
☮ Hozzászólások száma : 336TémanyitásTárgy: Köztemető (Queens)   Szer. 8 Júl. 2015 - 21:40


Köztemető

New Yorkban számos híresebb temető megtalálható, ám ez a hely nem ilyen. A város egy nyugisabb részén található, nem túl nagy, ám igen kusza. Nyitvatartási ideje reggel héttől, este hétig tart, az után már egy lélek sem mászkál arra. Vagy mégis? Mindenesetre csak óvatosan merészkedj az égbenyúló vaskapuk mögé, egyszerűbb eltévedni a kígyókként tekergő kitaposott utak között, mint hinnéd.
Ezen a helyen térkapu található, a temető alatti járatokban, jól elrejtve!

írta Fionn
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fateofascariel.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom
Don't Hide Your Real Face

TémanyitásTárgy: Re: Köztemető (Queens)   

Vissza az elejére Go down
 
Köztemető (Queens)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate of Ascariel :: A nagyvilág :: New York-